Başkan Balcıoğlu, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri genelinde süren asfalt serim çalışmalarını inceledi. Yol çalışmaları kapsamında yürütülen, Selimpaşa Mahallesi'ndeki 201. Cadde'de asfalt serimi öncesi hazırlıkları gözlemleyen Başkan Balcıoğlu, "Plan ve programlarımız dahilinde cadde ve sokaklarımızı modern ve güvenli hale getiriyoruz" şeklinde konuştu.

Aynı zamanda, Ortaköy Mahallesi, Cömerttürk Sokak'taki asfalt serim çalışmalarını da inceleyen Başkan Balcıoğlu, 1545 metre uzunluğundaki yola yaklaşık 5100 ton asfalt serildiğini kaydetti. Vatandaşların konfor ve güvenliğini sağlamak amacıyla yol bakım, onarım çalışmalarına devam edileceğini ifade eden Başkan Balcıoğlu, "Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran, ulaşımda konfor ve güvenliği artıran projelere imza atıyoruz. İlçemizin her bir köşesinde yolları iyileştirerek yaşam kalitesini yükseltiyoruz. Silivri'nin geleceği için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Silivri Haberleri