Başkan Balcıoğlu: 23 Park ve Yeşil Alan Düzenlemesini Tamamlamış Olacağız

2024 Yılı Ekim Ayı Meclis Toplantısı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu başkanlığında yapıldı. Silivrililerin hizmetine sunulan faaliyetlerden söz eden Başkan Balcıoğlu, park ve yeşil alan çalışmaları hakkında şu ana kadar 7 projenin tamamlandığını ifade etti. Değirmenköy, Selimpaşa ve Yeni Mahalle’de 9 yeni parkın yapımının sürdüğünü kaydeden Başkan Balcıoğlu, “Beyciler, Çeltik, Değirmenköy, Selimpaşa, Gümüşyaka ve Piri Mehmet Paşa mahallelerimizde devam eden parklarımızın haricinde 7 yeni park projemiz daha bulunuyor. Önümüzdeki günlerde bu projelere başlamayı hedefliyoruz” dedi.

Başkan Balcıoğlu, hali hazırda yapımı süren projeler tamamlandığında, Silivri’ye toplamda 23 yeni park ve yeşil alan kazandırılmış olacağını belirtti. Ayrıca Cumhuriyet Mahallesi’nde Birlik Parkı’nın yakın zamanda açıldığını, Yeni Mahalle İmece Sokak’ta bir parkın daha açılacağını ve sonrasında Kavaklı Mahallesi’nde bir parkın hizmete gireceğini de müjdeledi.

Gençler için spor alanlarının da artırıldığını ifade eden Başkan Balcıoğlu, 18 spor sahası inşa etmeyi hedeflediklerini belirtti. Gençlerin ekran başında vakit geçirmek yerine spor sahalarında aktif olmasını sağlamak amacıyla 8 yeni spor sahasının yapımına başlayacaklarını söyleyen Başkan Balcıoğlu, eskiyen 10 spor sahasını da yenileyerek yeniden hizmete sunacaklarını kaydetti.

 

 

 




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Silivri Haberleri