Başkan Aydın personeliyle iftar sofrasında buluştu!

Eyüp Belediyesi çalışanları Osmanlı Parkı Sosyal Tesisleri’nde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Eyüp Belediyesi çalışanları Osmanlı Parkı Sosyal Tesisleri’nde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Personeliyle iftar sofrasında buluşarak orucunu açan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, yaptığı konuşmada; “Her bir çalışanımız benim kardeşimdir, benim güvencem altındadır. Biz büyük bir aileyiz.” dedi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Ramazan ayı boyunca, her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurdurarak, bu sofralarda vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Aydın bu kez de çalışma arkadaşlarıyla iftar sofrasında buluştu. Eyüp Belediyesi çalışanları için düzenlenen 2 bin 500 kişilik iftar yemeğine katılan Başkan Remzi Aydın, personeliyle birlikte orucunu açarak, birlikte dualar etti.


Başkan Remzi Aydın iftar sofrasında yaptığı konuşmada, Eyüp Belediyesi'nin her geçen gün gelişerek, büyüdüğünü, daha kaliteli, daha sıcak hizmetler vermeye devam etiğini belirtti. Bunu tüm çalışanlarla birlikte başardıklarının altını çizen ve daha çok şeyler başaracaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Aydın konuşmasını şöyle sürdürdü; “Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Rabbime şükrediyorum ki geçen sene de yine burada sizlerle beraberdik. Bu sene de beraberiz Allah tuttuğumuz orucu kabul etsin. İki gündür Makedonya'dayız. Oradaki kardeşlerimizle iftar sofralarında bir araya geldik. Onların öncelikle sizlere selamlarını getirdim. Gerçekten büyük bir muhabbetle büyük bir çoşku ile sevgi ile bağırlarına bastılar basmaya da devam ediyorlar. Aramızdan ayrılan vefat eden belediyemize ilçemize hizmet etmiş kardeşlerimize, yine emekli olan abilerimize bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar diliyorum. Sağlık ve sıhhat diliyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın çalışmalarında başarılar diliyorum. Değerli kardeşlerim belediyemiz gerçekten 3 yılda önemli adımlar attı. Hizmet kalitesini artırmak adına çalışan memnuniyeti artırmak adına büyük adımlar attı. Her bir çalışanımın memnuniyeti benim asıl amacımdır diye düşünüyorum. Her bir çalışanımız benim kardeşimdir. Benim güvencem altındadır. Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin her bir ferdi olarak da inşallah Eyüp ilçemize kaliteli hizmetler vermeye devam edeceğiz. Teşrifleriniz için teşekkür ederim.”

Eyüp Belediyesi personellerinden Aydın Şen ve eşi Fatma Şen, BEM-BİR-SEN 6 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Erol Şengöz belediye personelleri adına teşekkür amaçlı Başkan Aydın'a çiçek takdim etti.


Kaynak: istanbulajansi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YURT HABER Haberleri