Başkan adayı İbrahim Barut, Nurtepe’de delegeler ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü'nün 10 Aralık'ta yapacağı kongre öncesi delege ziyaretlerine devam eden başkan adayı İbrahim Barut, Nurtepe Mahallesi'nde delegelerle buluştu.

CHP Kâğıthane İlçe Başkan adaylarından İbrahim Barut yaklaşan kongre öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İbrahim Barut her akşam Kâğıthane’nin farklı mahallelerinde delegelerle bir araya gelerek 10 Aralık'ta gerçekleşecek kongrede 2019 yürüyüşü için destek istiyor.

Partinin her bireyi benim için çok değerlidir diyen başkan adayı İbrahim Barut’un, Nurtepe Mahallesi’nde yaptığı konuşmada, “ Bizden kimse bölünme ve parti içi kavga beklemesin; çünkü CHP artık 2019’u hedef almıştır ve adım adım yerel ve genel iktidara yürümektedir. Bizler bu işi daha iyi yapacağımıza inandık  bunun için ortaya çıktık,  Kâğıthaneliler tarafından adaylaştırıldık kariyer ve siyasi beklentim hiç olmadı ben kimsenin adayı değilim bunu öncelikle söyleyeyim” dedi.

İbrahim Barut konuşmasının devamında, “ Partiye gelen akıl veren değil de ortak akıl önemlidir partinin her bireyi benim için çok değerlidir aktif üyelerimizi çoğaltmalıyız  3- 5 meclis üyesi nasıl olurum hesabı yapılmamalı, hiç bir bireyin  kendi çıkarı için Parti’ye zarar vermemesi lazım. Bizim çocuklarımızın geleceği çok önemli  bunun için Cumhuriyet Halk partisinin önce Kağıthane'de iktidar olması lazım  biz bunu ekip arkadaşlarım ile başaracağız bunun için sizden destek istiyorum" dedi.

Başkan adayı İbrahim Barut, mazeretlerinden dolayı toplantıya katılamayan iki delegenin evini ziyaret ederek projelerini anlattı ve destek sözü aldı.  Başkan adayı İbrahim Barut  ayrıca,  misafirperverliğinden dolayı mahalle başkanı Çiğdem Göral Türkekul'a teşekkür etti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri