Bakanlarımız, deprem bölgesindeki Pony Club tırımızı ziyaret etti



Deprem felaketinden etkilenen çocuklara  manevi destek olmak amacıyla bölgede bulunan Pony Club tırımız, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Orman Karaismailoğlu, Eski Tarım ve Oman Bakanlarımızdan, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlementer Meclisi Türk Grubu Üyesi Mehmet Mehdi Eker, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ebubekir Bal, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Bağlar Kaymakamı Yavuz Güner ve Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Muammer Uslu tarafından ziyaret edildi.

Misafirlerimizi, Kulübümüz Asli Üyesi ve tiyatro sanatçısı İlyas İlbey, Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik,  Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik, Apranti Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Bercis Merdanoğlu ve At'la Terapi Merkezi personelimiz karşıladı.



Ziyarette, depremzedelere çeşitli hediyeler dağıtılırken, Bakanlarımız ve Milletvekillerimiz düzenlenen etkinlik için Kulübümüze teşekkürlerini iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri