Ankara ve İstanbul'da G1 koşu heyecanı

28 Eylül Cumartesi - 75. Yıl Ankara Hipodromu

Ankara Koşusu (G1) - 16.30

Senenin son klasik mücadelesi niteliğindeki 74. Ankara Koşusu, 3 yaşlı safkan İngiliz taylarının katılımıyla 2800 metre çim pistte gerçekleşecek. Koşuda şu isimler start alacak; Storm Blood, The Aurel, Tor Gold, Zızka, Etsuko ve Giz.


2023 yılı galibi "TAYLOLO"


Koşu detayı için tıklayınız


Sürat Koşusu (G1) - 16.00

2+ yaşlı safkan İngiliz atlarının süratlerinin sınandığı Sürat Koşusu, 1000 metre mesafe üzerinden çim pistte gerçekleştirilecek. Koşuya Mountain, Serseri Hat, Subutai, Festival Fever, Maximus Power, Son Of Cooger, Anabella, Operasyon, Nakama ve Sweet Sacrifice isimli safkanlar katılacak




2023 yılı galibi "ALİHAN"

Koşu detayı için tıklayınız


29 Eylül Pazar - İstanbul Veliefendi Hipodromu

Türkiye Jokey Kulübü Koşusu (G1) - 18.00

At neslinin ıslahı misyonuyla, ülkemiz yarışçılık ve yetiştiriciliğinin gelişmesine yönelik faaliyetleri yürütmekte olan Kulübümüz adına bu yıl 71'incisi gerçekleştirilecek olan Türkiye Jokey Kulübü Koşusu'nda, 3+ yaşlı safkan İngiliz atları 2400 metre mesafe çim pistte birincilik mücadelesi verecek. Koşuya katılacak safkanlar şöyle; Age Of Fire, Hardmet, President Of City, Borrego, Dragon Flame, John Abruzzi ve Madras.





2023 yılı galibi "GO HERO"


Koşu detayı için tıklayınız

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri