Altılıganyan.com Koşusu'nun Ankara'daki galibi Mon Coeur oldu

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarının iştirak ettiği koşu, 2000 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

Altılıganyan.com adına düzenlenen koşuyu; (KV-9/D); A.Cavat Heper tarafından yetiştirilen, Bilge Heper'in sahibi olduğu, Ömer Alaçam tarafından antrene edilen 3 yaşlı doru dişi tay Mon Coeur (Bodemeister - Ateş / Fath) jokeyi Ercan Çankaya ile kazandı.

8 safkanın birincilik için mücadele verdiği koşuda ikinciliği Martina elde ederken, Continuous ve Valeria isimli safkanlar atbaşı üçüncü,  Hayalet Kız isimli safkan da beşinci oldu.

Koşunun galibi Mon Coeur için bitiriş derecesi 2.10.46 olurken, farklar 4 Boy - Burun - 1 Boy - Atbaşı - 5 Boy  şeklinde sonuçlandı.



Koşu ardından düzenlenen törende, koşuyu kazanan tayın sahibi Bilge Heper'e kupasını, Altılıganyan.com Genel Müdürü Enis Yazırlıoğlu verdi.



Altılıganyan.com Genel Müdür Yardımcısı Simgül Madanoğlu ise safkanın antrenörü adına Murat Alaçam'a ve jokeyi Ercan Çankaya'ya çiçek takdim etti. Törene, Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Selman Taşbek de katıldı.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri