Ali Aksoy'a partili kadınlardan tam destek

CHP İstanbul 2 Bölge Milletvekil Aday Adayı Ali Aksoy Sultangazi kadın kollarının başkan ve yöneticilerini kahvaltıda ağırladı.

CHP İstanbul 2 Bölge Milletvekil Aday Adayı Ali Aksoy Sultangazi  kadın kollarının başkan ve yöneticilerini kahvaltıda ağırladı.

CHP İstanbul 2. Bölge'den Milletvekili aday adayı Ali Aksoy, partisinin kadın kolları üyeleriyle kahvaltıda buluştu. Kadınların hiçbir partide hak ettikleri noktada olmadığını, her alanda kadın kotasının artırılmasını istediklerini belirten Ali Aksoy  Kadınların aktif siyasete katılmaya davet etti. Olmayacak ve yapamayacağı vaatlerde bulunmayacağını ve milletvekili seçilmesi durumunda ilçesi Sultangazi , sorunlarından arınmış elit bir noktaya gelmesi için elinden gelen çabayı göstereceğini kaydeden Aksoy "Bizim projelerimiz net ve açıktır. CHP'nin 6 Oku'ndan asla taviz vermeyiz. Kadınlar bizim her şeyimizdir. Kadın kolları, partimizin dinamosu niteliğindedir. Ben insanların hizmetindeyim" diye konuştu.  Aday adaylığı sürecinde içi boş sloganlarla yola çıkmadığını söyleyen CHP 2. Bölge Milletvekili aday adayı Ali Aksoy , seçilmesi durumunda Sultangazi ve İstanbul sakinlerinin kendisine ilettiği sorunların takipçisi olacağını söyledi. 




BAŞARI DİLEĞİ

Kahvaltıya katılan Sultangazi Kadın kolları başkanı Lütfiye Çan veCHP'li kadınlar ise, kendisine adaylık sürecinde başarı dilediler. 7 Haziran'a kadar adaylarına destek için canla başla çalışacaklarını, yurt genelinde ve İstanbul'da partilerinin parti çıkarak iktidar olması için mücadele edeceklerini söylediler.





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri