Ali Aksoy, CHP Nurtepe temsilciliğini ziyaret etti

CHP İstanbul İkinci bölge milletvekili aday adayı Ali Aksoy, CHP emekçisi olarak örgütümüzün emrinde partimizin iktidarı için çalışacağız.”

 Aday Adayı Ali Aksoy ve çalışma arkadaşları, CHP Nurtepe mahalle temsilciliğinde parti emekçileriyle bir araya geldi.CHP Nurtepe mahalle temsilcisi ve Partililer , Ali Aksoy’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiler ve 29 Mart’ta yapılacak ön seçimde Ali Aksoy’a başarılar diledi.

 CHP Aday Adayı Ali Aksoy mahalle temsilciliğinde yaptığı konuşmada parti içi demokrasinin önemine dikkat çekerek ön seçim kararının partiye ve tüm örgütlere ivme kazandırdığını, tabanda büyük bir heyecan yarattığını söyledi.

Ali Aksoy, 29 Mart’ta gerçekleştirilecek önseçimin bir şölen havasında geçeceğine inandığını ve sosyal demokrasiyi özümsemiş CHP’nin özgürlükçü, eşitlikçi, barışçı ve dayanışmacı ilkeleriyle 7 Haziran’da iktidar olacağına inancının tam olduğunun altını çizdi.




Aksoy konuşmasına şöyle devam etti:

  “CHP tabanında gelen biri olarak, temel amacı insanların refah ve mutluluğunu artırmak olan, işsizliği engellemek, herkese iş sağlamak için projeler gerçekleştiren, emekçiyi ve emeği korumak için çalışan CHP’den milletvekili aday adayı oldum.Aktif siyasetin içinde yer alan ve her zaman CHP’nin başarısı için çalışmayı ilke haline getirmiş bir aday adayıyım. Ülkeme ve partim CHP’ye daha fazla hizmet etmek için ben de bu yarışta varım.

CHP’nin geleneğinde olan milletvekili adaylarını ön seçimle belirleme sürecinin uzun yıllardan sonra bugün gerçekleşmiş olmasının, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde CHP’ye büyük bir ivme kazandıracağına ve CHP’nin iktidar olacağına inanıyorum.

Örgütümüzün 29 Mart’ta üyelerin katılımıyla yapılacak olan ön seçimde seçim kampanyasını şölene çevirmek ve örgütümüzle el ele sandığa yürümek için adayım. Örgütümüzün oylarıyla milletvekili sıralamasının neresinde yer alırsak alalım, CHP emekçisi olarak örgütümüzün emrinde partimizin iktidarı için çalışacağız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Tarlaya değil Okula
Yaşam Yaratıcıları, Kağıthane Fen Bilimleri Okulları'nda yetişiyor
Sarıyer Rumeli Kavağı Spor Kulübü'nden başarılı sonuçlar
"Ver Kaç" romantik komedi filmi 15 Eylül'de sinemalarda!..
Mardinli ve Siirtli Çocuklar Sarıyerde