Adalar'ın İlk Halk Ekmek Büfesi Büyükada'da Hizmete Girdi

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, sosyal belediyecilik anlayışıyla uygulamaya koyduğu “Halk Ekmek” uygulamasını Büyükada’da başlattı.

Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat, sosyal belediyecilik anlayışıyla uygulamaya koyduğu “Halk Ekmek” uygulamasını Büyükada’da başlattı. Çınar Caddesi Mehmet Bölük Parkı’ndaki ilk Halk Ekmek büfesi açılışında konuşan Akpolat, İstanbul genelinde 3 bin satış noktasına sahip olan Halk Ekmek’in Adalar’da hizmete başlamasından dolayı heyecanlı olduğunu belirtti. Sosyal belediyeciliğin önemini vurgulayan Akpolat, ücretsiz plajlar, plaj ve pazar servisleri gibi hizmetlerin de sunulacağını ifade etti ve destek veren herkese teşekkür etti.

İBB İştirakler Perakende Grup Başkanı Nihat Narin ve Halk Ekmek Genel Müdürü Derya Atacan da açılışta konuşarak, hizmetin Adalar’a getirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Açılışa büyük bir ilgi gösterildi ve çeşitli yerel yetkililer ile dernek başkanları katıldı. Adalar Halk Ekmek Büfesi, Pazar hariç, her gün 08.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek ve 52 çeşit yan ürün sunacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Adalar Haberleri