97. Gazi Koşusu start kurası çekimi ve Kahvaltı organizasyonu gerçekleştirildi

    

97. Gazi Koşusu'nun start numaralarının kura çekimi 23 Haziran Cuma günü Veliefendi Hipodromu'nda bulunan Winner Circle alanında gerçekleştirildi. 

 

 


Sunuculuğunu Esen Gök ve Enver Arslan'ın yaptığı 97.Gazi Koşusu start kurası çekimi,  tayların sahipleri ve ilgilileri, jokeyler, antrenörler ile at yarışı basını ve ulusal medya temsilcilerinden oluşan kalabalık bir grubun katılımıyla gerçekleşti.   

 

 

 

Yıldızlarla Kahvaltı organizasyonuna yoğun katılım

 

Bu yıl 97.'si düzenlenecek olan Gazi Koşusu öncesinde, katılımcı safkanların sahipleri, antrenörleri, Türk Yarışçılığına damga vurmuş duayen jokeyler, safkanların ilgilileri ve yarışseverleri bir araya getiren "Yıldızlarla Kahvaltı" organizasyonu 23 Haziran Cuma günü Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirildi.


Yıldızlarla Kahvaltı organizasyonunda, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Can N. Güven ve Selman Taşbek birer konuşma gerçekleştirdi.

11.30'da başlayan organizasyona, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kulübümüz Asli Üyeleri, Genel Müdürümüz ve Genel Müdür Yardımcılarımız ile çok sayıda medya mensubu da katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri