23 Nisan Koşusu'nda zafere Yollaraz uzandı

Birbirinden iddialı safkanların katılımlarıyla koşulan yarış, 1400 metre mesafe üzerinden çim pistte gerçekleştirildi.

2023 yılı 23 Nisan Koşusu'nu, Mehmet Nur Becene'nin sahibi olduğu Yollaraz (Yaşarcık - Çöldesu / Odinhan) jokeyi Sadettin Boyraz idaresinde 1.32.22'lik dereceyle zaferle noktaladı. Hikmet Geçgel yetiştirmesi, Aziz Tekdemir'in antrene ettiği 7 yaşındaki kır erkek safkan bu birinciliği kariyerinin 3. Açık koşu zaferi, toplamda ise 19. galibiyeti olarak kayıtlara geçti.

Yarışı izlemek için tıklayınız.

Keyifli bir mücadeleye sahne olan yarışta jokeyi Hışman Çizik ile start alan Duman (Turbo - Öncükız / Serhanbey) tabelanın ikinci basamağında kendisine yer bulurken, Fış Fış (Baba Mevlüt - Tutkumuz / Kırımhan) Halis Karataş idaresinde üçüncü oldu. Jokeyi Akın Sözen ile mücadeleye katılan Demirperde (Altaha - İlaydahanım / Tamerinoğlu) dördüncülük elde ederken, Kayasel (Altaha - Harika / Umutbey) Gökhan Kocakaya idaresinde pistten beşinci olarak ayrıldı. Koşuda farklar ise 1,5 Boy - 1/2 Boy - Boyun - 1,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri