2023 Dubai World Cup Karnavalı’nda Final Dance ve Cosmic Kid’in ilk yarış kaydı yapıldı

G1 Erkek Tay Deneme, G1 Ankara, G1 Cumhurbaşkanlığı Koşuları galibi temsilcimiz Final Dance, 4+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus, 1600 metre kum pistte gerçekleştirilecek olan Al Maktoum Challenge’ın ilk raundu için (G2) için kayıt yaptıran 23 safkan arasında yer aldı.

G1 koşu galibi Capezzano, G2 galipleri Secret Ambition ve Golden Goal, Grup koşu galipleri Desert Wisdom, Algiers, La Barrosa, Midnight Sands ve Down On Da Bayou gibi isimler de Al Maktoum Challenge’ın ilk raundu için Final Dance ile birlikte kayıt yaptıran safkanlar arasında yer alıyor.

G1 Çaldıran Koşusu galibi temsilcimiz Cosmic Kid’in ise 1400 metre çim pistte düzenlenecek olan Jumeirah Classic Trial (Şartlı) için kaydı yapıldı.

Dubai World Cup Karnavalı’nın ilk gününe ait kayıt listesini incelemek için tıklayınız.

TJK TV, TAY TV ve TJK TV 2 (Yurt Dışı) YouTube kanallarından yayınlanacak ve üzerine müşterek bahis kabul edilecek olan Dubai World Cup Karnavalı’nın ilk gününe ait koşular için deklareler ise 3 Ocak Salı günü ilan edilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

TJK Haberleri