ŞEHİT YARBAY SONGÜL YAKUT’UN  ÇOCUKLARINDAN BÜYÜK DAYANIŞMA

ŞEHİT YARBAY SONGÜL YAKUT’UN ÇOCUKLARINDAN BÜYÜK DAYANIŞMA

BAKIRKÖY BELEDİYESİ ŞEHİT SONGÜL YAKUT ÇOCUK EVİ’NDEN MALATYA ŞEHİT YARBAY SONGÜL YAKUT İLKOKULU’NA DESTEK..

BAKIRKÖY BELEDİYESİ ŞEHİT SONGÜL YAKUT ÇOCUK EVİ’NDEN MALATYA ŞEHİT YARBAY SONGÜL YAKUT İLKOKULU’NA DESTEK

Bakırköy Belediyesi Şehit Yarbay Songül Yakut Çocuk Evi’ndeki çocuklar ve aileleri çok anlamlı bir davranışta bulunarak Malatya-Akçadağ ilçesi Ören beldesinde bulunan Şehit Yarbay Songül Yakut İlkokulu’na yardım yaptılar.

Bakırköy Belediyesi Şehit Yarbay Songül Yakut Çocuk Evi ile Malatya Şehit Yarbay Songül Yakut İlkokulu’nun kardeş okul olduğunu belirterek sözlerine başlayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu duygularını şu şekilde ifade etti: “Öncelikle Bakırköy Belediyesi Şehit Yarbay Songül Yakut Çocuk Evi’nde okul öncesi eğitimlerini alan çocuklarımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız ve aileleri Malatya, Ören beldesindeki kardeş okulları olan Şehit Yarbay Songül Yakut İlkokulu’na devam eden çocuklarımızın kırtasiye-kitap ve oyuncak ihtiyaçlarını giderdiler. Ayrıca  hayırseverlerimizin de katkılarıyla kıyafetlerini temin ettik ve okulun bahçesine çocuk oyun parkı kurduk.  İhtiyaç sahibi bir yurttaşımıza  akülü tekerlekli sandalye hediye ettik. Bakırköy Belediyesi olarak “7 Bölge 7.000 Çocuk” kampanyamız dahilinde ülkemizin pek çok köşesindeki çocuklarımıza elimizi uzatmaya devam edeceğiz.”


Kaynak: Haberin Nabzı / Bakırköy






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.