Seherhan Kızmaz  okuyucularıyla buluşuyor

Seherhan Kızmaz okuyucularıyla buluşuyor

Genç yazar Seherhan Kızmaz’ın Toplumsal Yayınevi’nden 2. Baskısını çıkardığı Umay-Tacın Sırrı isimli romanı 19 – 29 Ağustos arası Kuşadası kitap günleri fuarında Ses Kitabevi standında okuyucularıyla buluşacak.

Bazı yazarlar daha ilk kitaplarıyla, bazıları ise büyük çabalardan sonra büyük kitlelere ulaşabiliyor. İşte bunlardan biride Genç yazar Seherhan Kızmaz’ın Toplumsal yayın tarafından çıkarılan 2. Baskısı Umay-Tacın Sırrı romanı çok satılanlar bölümün ’de yerini aldı.

19- 29 Ağustos arası Kuşadası kitap günleri Ses Kitap standında 22 ve 23’ünde okuyucularıyla bulaşacak.

Seherhan Kızmaz kimdir?

18.09.1979 yılında İstanbul’da doğdu. İlk okulu Sarıyer İlk Öğretim, Orta okulu Dost Koleji (Cent kollej), İstek Vakfı Tarabya Atatürk lisesinde okudu. Behçet Kemal Çağlar Lisesinden mezun oldu.

Yüksek öğrenimini ilk olarak Trakya Üniversitesi Tekstil bölümü ve ardından 2008 yılında Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarım bölümünde tamamladı.

2017 yılına kadar özel tekstil şirketlerinde çalışan Kızmaz, Şu anda tarım ile ilgileniyor ve Anadolu Üniversitesi Tarım bölümünde okuyor.

0001855429001-1.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.