Sahil Güvenlik Komutanlığı (İstanbul) Koşusu’nu Nakama kazandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı (İstanbul) Koşusu’nu Nakama kazandı

Koşunun ikincisi Velox olurken, Myboytomo üçüncülükte, Perfect Flight dördüncülükte, Mr Cino da beşincilikte yer aldı. Farklar ise 1 Boy - 1 Boy - 1/2 Boy - 1,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Sahil Güvenlik Kuzey Marmara Grup Komutanı Sg. Binbaşı Ziya Can Gürsoy, kazanan tayın sahibi ve antrenörü adına İstanbul Hipodrom Müdürü Volkan Yıldız’a ve safkanın jokeyi Erhan Aktuğ’a ödüllerini takdim etti.

 

Sahil Güvenlik Komutanlığı

1982 yılında çıkarılan 2692 sayılı Kanun ile kurulmuş olan Sahil Güvenlik Komutanlığı, İçişleri Bakanlığı’na bağlı silahlı bir genel kolluk kuvveti olarak hizmet vermektedir. Ülkemizin yaklaşık yarısına denk büyüklükte bir alana sahip “Mavi Vatan” denizlerimizde emniyet ve güvenliğin sağlanması, insani bir görev olan denizde arama kurtarma faaliyetlerinin icrası, düzensiz göç ve kaçakçılıkla mücadele, doğal afetlerde yardım, stratejik öneme haiz tesislerin korunması, yasa dışı su ürünleri avcılığı ve deniz kirliliği ile mücadele gibi birçok alandaki görevlerini 7 gün 24 saat esası ile icra etmektedir. İçişleri Bakanlığı’nın denizlerimizdeki yegâne gücü olan Sahil Güvenlik Komutanlığı, sahip olduğu güçlü ve modern platformları, denizci perspektife haiz yüksek nitelikli personeli ve tarihindeki deneyimlerinden elde ettiği güçle, Türkiye Cumhuriyeti’nin deniz hak ve menfaatlerinin korunması gereken her yerde kanunlarla kendisine verilen görevleri 42 yıldır etkin bir şekilde yerine getirmektedir.

ihox60fhxudevgamlljczr5m.jpg

2hikbwyx79opentmgzrpb1jl.jpg

kg2xadqcwitrgwazhInnmorq.jpg

db6v5flkxnsgthvzsymbcane.jpg

9clb01cxkwzgpgnjx62eyoad.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.