SAADET PARTİSİ: DEVLET HER VATANDAŞA BİN LİRA DESTEK SAĞLAMALI

SAADET PARTİSİ: DEVLET HER VATANDAŞA BİN LİRA DESTEK SAĞLAMALI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, koronavirüs sürecinde devletin her vatandaşa bin lira destek sağlaması gerektiğini açıkladı.

 Karamollaoğlu, “Her şey normal olsaydı insanımız ekmeğini yine taştan çıkarırdı. Ama değil, sadece salgınla değil geçim derdiyle de hep birlikte mücadele ediyoruz” dedi.

‘YOKSULLUK EVDE KALMAKTAN ZORDUR’

Karamollaoğlu, partisinin hazırladığı videoyu da Twitter hesabından paylaştığı ve videoda şu ifadelere yer verildi: “Her şey normal olsaydı, saatinde işe gider ve eve döner,  trafikte söylenirdik. Her şey normal olsaydı, büyümeden, bütçeden ve mali disiplinden söz ederdik. Her şey normal olsaydı, nezleden, siyatikten ve bahar alerjimizden dert yanardık ve her şey normal olsaydı, ekmeğimizi yine taştan çıkarırdık. Ama değil, dünya bir salgının pençesinde ve milletimiz sadece salgınla boğuşmuyor. Geçim derdiyle de boğuşuyor. Devletimiz bu zor günde her vatandaşımıza bin lira geçim desteği sağlamalıdır. Çünkü yoksulluk evde kalmaktan zordur.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.