Rize Uçak Bileti

Rize Uçak Bileti

Yeşilin her tonunu doya doya yaşayacağınız Karadeniz’in gözde şehri Rize, batıda Trabzon, doğuda Artvin’in komşusudur.

Yeşilin her tonunu doya doya yaşayacağınız Karadeniz’in gözde şehri Rize, batıda Trabzon, doğuda Artvin’in komşusudur. Rize geçmişten günümüze çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmasından dolayı kültür açısından son derece zengin bir şehirdir. Şehir hayatından sıkılan, nefes almak için yola çıkanların vazgeçilmez rotasıdır. Bilet Dükkanı üzerinden en uygun Rize uçak bileti alırken aynı zamanda Rize otelleri ve Rize araç kiralama gibi ürünleri ile de hizmet verir.

Temmuz ve Ağustos aylarında ortalama 22-23 derece, Ocak ve Şubat aylarında ise 7 derece olan bir Karadeniz iklimine sahiptir. Bu nedenle bahar aylarında ziyaret etmek en iyi tercih olacaktır.

Rize uçak bileti olan yolcular “Rize’de yapılacak aktiviteler” hakkında araştırma yapar. Buna göre yolcular; rafting, heliskiing, trekking ve dağcılık gibi aktiviteleri yapabilir. Rize, Kaçkar Dağları Milli Parkı da dahil olmak üzere doğa harikalarıyla ünlüdür. Batıda Fırtına Deresi, doğuda Hemşin Deresi ile çevrilidir ve zengin bir bitki örtüsüne ev sahipliği yapar. Bunun yanında yeşilin her tonuna şahit olabileceğiniz ve huzuru iliklerinize kadar hissedeceğiniz Anzer ve Ayder Yaylası Rize’nin en güzel yerleri arasındadır.

Rize Havalimanı'ndan Şehir Merkezine Ulaşım

Doğasıyla ziyaretçilerini hayran bırakan Karadeniz’in gözdesi için yolcuların ilk merak ettiği konu “Rize uçak bileti fiyatları ne kadar?” sorusu olur. Rize uçak bileti fiyatları gidilecek tarihe ve hava yoluna göre farklılık gösterir. Bilet Dükkanı üzerinden en uygun Rize uçak bileti fiyatlarını listeleyebilir ve dilediğiniz uçuşu anında güvenli ödeme yöntemi ile satın alabilirsiniz. Bununla birlikte planınız değiştiğinde iptal hakkınız ise sizi bekliyor.

Yeşilin simge şehirlerinden olan Rize'ye, Rize-Artvin Havalimanı ile ulaşım sağlanır.  Havalimanı, Rize'nin Yeşilköy ilçesinde, şehir merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta yer alır. Rize-Artvin Havalimanı'na gelen ziyaretçiler, düzenli olarak şehir merkezine ve Çayeli, Pazar, Ardeşen, Fındıklı, Arhavi ve Hopa gibi çevre ilçelere sefer yapan HAVAŞ servislerini kullanabilirler. Haftanın her günü hizmet veren bu servisler, bilet fiyatları 10 ila 15 ₺ arasında farklılık gösterir. Daha kişisel bir ulaşım tercih edenler için havalimanı çıkışında yer alan ofislerden araç kiralamak da uygun bir seçenektir.

Rize Uçak ile Kaç Saat Sürüyor?

Türkiye'nin İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerinden gelen yolcular için Rize'ye direkt uçuşlar bulunur. Bu şehirlerden Rize'ye uçuş süresi 1 saat 15 dakika ile 2 saat arasında değişir. Şehir hayatının kaosundan bıkanlar için stresli hayattan huzura kavuşmak Bilet Dükkanı’ndan alacağınız uygun Rize uçak bileti ile sadece 2 saat sürer. Hayalinizdeki huzur dolu tatil ise uygun fiyatlarla çok yakın.

Huzuru iliklerinize kadar hissedeceğiniz eşsiz Rize tatili için https://www.biletdukkani.com/rize-ucak-bileti adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.