POLİSE ATEŞ AÇAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

POLİSE ATEŞ AÇAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

İstanbul Sultanbeyli'de bir otomobili silah zoruyla gasp edip kaçan şüpheliler, kendilerini takip eden polise ateş açtı. Şüpheliler ile polis arasında çıkan çatışmada şüphelilerden biri yaralı olarak yakalanırken, diğeri emniyete götürüldü.

İstanbul Sultanbeyli'de, Battalgazi Mahallesi'nde bir otomobil silah zoruyla gasp edildi. Gaspçılar, kendilerini takip eden polise ateş açtı. Çıkan çatışmada, şüphelilerden biri yaralı olarak yakalanırken, diğeri gözaltına alındı. Olay sonrası yapılan açıklamada, gaspçıların birçok araca çarparak kaçtığı, polisin ise gasp edilen aracı Ahmet Yesevi Mahallesi'nde bulduğu belirtildi. Yaralı şüphelinin hayati tehlikesi bulunmadığı, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Ayrıca, Zingirlikuyu Metrobüs Durağı'ndaki asansörde uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyada yayınlanan İ.Y.P isimli şüpheli, narkotik ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheli hakkında "uyuşturucu madde kullanmak" ve "uyuşturucu madde kullanılmasını özendirmek" suçlarından işlemler sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.