Piyasaya İddialı Giriş Yapan Telefon

Piyasaya İddialı Giriş Yapan Telefon

Uygun fiyatla piyasaya hızla giriş yapan Xiomi, kullanıcılara iddiaalı bir telefon sundu. 1.700- 1.800 TL segmentleri arasında ki en iyi telefon. Aynı zamanda gün geçtikçe zamlanmaktadır.

4 kamerası ile fotoğraf çekmeye bayılalanlarin ilgisini çoktan çekmeyi başardı. "Xiomi al pişman olmazsın." lafını kullanıcılarından çok duyulmuştur. Renkleriyle insanları kendine aşık etmeyi başaran redmi, her alanda aynı fiyat segmentindeki telefonlara meydan okuyor. 

Tasarım, kamera, donanım, batarya, dayanıklılık, fiyat bu kriterler telefon almak isteyenler için vazgeçilmez. Biraz araştırıldığı zaman Xiomi Redmi Note 8'in bu kriterlere %70- %80 oranında uyum sağladığı görülüyor. Peki kendine bu kadar övgü toplayan Xiomi Redmi Note 8 in özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? Gibi detaylı bilgiler makalemizde. 

Xiomi Redmi Note 8 in özellikleri nelerdir?     
6.3 inç ekran boyutuna sahip olan bu telefonun ekranında IPS teknolojisini kullanıyor. Hızlı şarj özelliği ile 2 saatte full şarj oluyor. Bataryası 4.000 mAhdır. 
Şarjı 12-13 saat boyunca kesintisiz kullanım sağlıyor. Diğer telefonlardan ayıran bı özelliği ise C tipi şarj giriş yeri olması. Ekranda parmak izi sensörü yok, parmak izi sensörü cihazın arka tarafinda ve oldukça hızlı çalışıyor. Yüz tanıma özelliği, 30 cm uzaklıkta bile yüzünüzü tanıyıp kilidi açıyor. 
Cihazda MİU launcher kullanılmış, bu launcher sayesinde uygulamalar daha düzenli. Bu cihaz da diğer telefonlarda bulunmayan bir diğer özelliği ise hoparlör temizleme özelliği olması. Cihazınıza toz kaçtığında bu özellikle cihazınız temizlenir.  Cihazın hoparlör sesi oldukça yüksek çıkıyor. Bu cihazda yüksek sesle müzik dinlense dahi hoparlör patlaması bu güne kadar olmadı. 
Cihazın kameralarını incelediğimizde, 48 MP arka kameranın yanında 3 destek kamera daha var. Bu 3 kamera sayesinde daha net görüntüler çekebilebilir. Cihazda otofukus algılama sorunu olduğundan, düşük ışıkta net fotoğraflar çekilmeyebilir. Bu cihazın 3 farklı renk seçeneği bulunuyor. Uzay siyahı, Neptün mavisi, mehtap beyaz olarak kullanıcıların beğenisine sunuldu. Duyduğumuza göre, yakın tarihte not 8 kozmik mor diye bir renk çıkaracak ve kısa süre içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacaktır. Bu cihazın bir eksisini daha söyleyecek olursak GPS özelliği oldukça yavaş. 

Xiomi redmi note 8 kutu açılımı 
Xiomi redmi not 8 kutusu açıldığında içinden; bir adaptör, şarj kablosu, ekran koruyucu, şeffaf kılıf, garanti belgesi ve kullanma kılavuzları çıkıyor. Xiomi telefonlarının yanında kulaklık hediye etmiyor. Onun yerine, cihaz sektörde yeni olduğu için kılıf hediye ediliyor. 

Xiomi redmi note 8 telefon fiyatları 
Xiomi redmi not 8 telefon fiyatları 1.650- 1.900 arasında değişim gösterebiliyor. Bu cihazda renklere göre de fiyat değişimi yapan yerler var. 


 

  •  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.