Özel Öğrenciler İletişim Becerilerini Müzikle Geliştiriyor

Özel Öğrenciler İletişim Becerilerini Müzikle Geliştiriyor

Esenyurt Belediyesi, engelli bireylerin toplumsal uyumunukolaylaştıracak bilgi ve becerileri kazandırmak amacıyla eğitimler veriyor. Bueğitimlerle öğrenciler hem yeteneklerini hem de iletişim becerilerinigeliştiriyor.

Engelli bireylerin özel ve iletişimsel becerilerinin gelişmesiiçin çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, müzikle eğitim ve terapidersleri ile özel öğrencilere önemli gereksinimler kazandırıyor. EngelliKoordinasyon Merkezi’nde yer alan engelsiz sanat atölyesinde verilen müzikalçalışmalar bireylerin özel ve iletişimsel becerilerinin gelişmesine önemliderecede etki ediyor. Atölye ile özel gereksinimli bireyler, tıpkı diğerakranları gibi farklı seviyelerde müzikal yeteneklerini keşfediyor. Haftanınbeş günü devam eden kurslarda kursiyerler, alanında uzman eğitmenler eşliğinde,çeşitli enstrümanlar çalabilme fırsatı da yakalıyor.

“ÇocuklarımızınEğitimlerine Katkı Sağlıyoruz”

Kurslarda verilen eğitimlerle ailelerden olumlu dönüşleraldıklarını söyleyen Müzik ve Ritmoterapi Eğitmeni Arif Birdal Erendemir; “Buradaçocuklarımızın ritim ve terapi eğitimlerine katkı sunuyoruz. Birtakım sosyaleşitsizliğe sahip çocuklarımıza ritim ve terapi dersleri veriyoruz. Gününsonunda çocuklarımız ve aileleri kendilerini daha güçlü, daha mutluhissediyorlar” dedi.

nwvkoimtt9kyxbdl4acpwjgj.jpg

segcIzrfoypmdsqbw3tjigj4.jpg

dnkyxrgvqbu9avmcosojqa37.jpg

ozrqyavfbfecd951vtne8u7r.jpg

wj1a4dmqz6sI5j9boyhx08ri.jpg

47ashg1m20frwndlkdtroceb.jpg

slvc6w7vhhfm9sxkjuaciyz8.jpg

Ivluqyshzz428kwmivj1qprd.jpg

aqszIxpkbfrqxmwcjgtdleoy.jpg

cllihynaIsa9ntwqt427kocu.jpg

k0ox7ngoatxwah9u6vk5tyrd.jpg

vumrw5e7sw1xajhkzbczf4vl.jpg

ysuv7eup4ksI5zhx62xafjmw.jpg

dzI6lwtbadzbe2v1prra38kx.jpg

gsh7izt5jdedkxazlcowsfky.jpg

m6bjzwyvj4pa2ooprn7hbxkk.jpg

yIcqmv81e6t0rogjhjyzaupm.jpg

sqfdm2rua1hcdmwjykpgjI0p.jpg

mmei89zouktfddIqh2xbx7fj.jpg

xkvnbc8eInumwpr7lvfho4y9.jpg

wIbktceu1j2qnbp3xanljrfv.jpg

ogz2vbldwzI3etp5iodxqpxj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.