Özel Kâğıtçılık, Hurda Kâğıt, İmhalık arşiv Alımı

Özel Kâğıtçılık, Hurda Kâğıt, İmhalık arşiv Alımı

Herkesin kafasında bir hurdacılık mesleği olduğu kesin ancak kimine göre çöp toplamak kimine göre ise büyük araçların makinelerden geçirilerek yok edilmesi gibi anlamlara geliyor

Herkesin kafasında bir hurdacılık mesleği olduğu kesin ancak kimine göre çöp toplamak kimine göre ise büyük araçların makinelerden geçirilerek yok edilmesi gibi anlamlara geliyor. bu nedenle de hurdacılık deyince hepimizin aklında oluşması gereken hurdacılık sektörünün ne olduğunu bilirsek daha kolay sonuca ulaşabiliriz.

Hurdacılık insanlar tarafından kullanılmayacak durumda kabul edilen ancak ger dönüşüm ile birlikte kullanılabilir duruma gelen ya da birkaç düzenleme ve tamirat ile kullanılacak hale gelen ürünleri alıp satmaktır. İmhalık arşiv, Hurda Kagit, İmhalik Kagit, Atik Hurda, özellikle dünya çapında adı hurdacılık olarak değil de geri dönüşümcülük olarak da geçen bu meslek alanında çevreye atık bırakmak yerine bu ürünlerin yeniden değerlendiriliyor olması ülkemiz tarafından da destek almasını sağlıyor

Hurda ve hurdacılık sektörü, geri kazanım sektörü ile bir arada değerlendirilmelidir. Hurda olarak alınan atıklar geri kazanım yoluyla yeniden üretime veya kullanıma sunulmaktadır.

Rıfat Özel tarafından kurulan, bu sektörün öncü firmalarından olan Özel Kagıtçılık, Hurda Kagıt, İmhalık arşiv, Atik Hurda ve geri dönüşüm sektöründe 1981 li yıllara dayanan bir geçmiş’e sahip olup bir aile şirketi olarak faaliyet göstermek kaydı ile günümüze kadar İstanbul Avrupa yakasında faaliyet göstermektedir

Uzun yıllardan beri Geri Dönüşüm Sektöründe dürüst, güvenilir ve çalışkan bir çalışma sistemi benimsemiş, Türkiye geneli atık ve hurdaların geri dönüşümü noktasında hizmet veren Özel Kâğıtçılık bir telefonla adresinize kadar gelerek atık ve hurdalarınızı değerinden teslim almakta ve tekrar kullanıma kazandırmaktadır.

02.jpg03.jpg

Özel Kâğıtçılık Uzman ve tecrübeli personeli, taşıma ve değerlendirme süreçleri ile birlikte İmhalık arşivlerininiz için en yüksek fiyatı alma konusunda size yardımcı olacaktır. Özel Kağıtçılık’a ulaşmak için 0212 332 00 14  ,  0507 789 93 60 telefonlarından  ve www.ozelkagitcilik.com web sitesin’den ulaşabilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.