Onlarca Yardım Tırı Eseyurt’tan Deprem Bölgesine Gönderildi

Onlarca Yardım Tırı Eseyurt’tan Deprem Bölgesine Gönderildi

Esenyurt Belediyesi’nin, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilietkileyen depremin yaralarını sarmak için başlattığı kampanya kapsamındaiçerisinde battaniye, ısıtıcı, yatak, çadır, kışlık kıyafet, bebek bezi gibitemel ihtiyaç malzemeleri ve gıda ürünlerinin bulunduğu 13. yardım tırı yolaçıktı.

Esenyurt’tan deprem bölgelerine acil yardım malzemesi desteğiartarak devam ediyor. Afetzedelerin yanında olmak için belediye tarafındanbaşlatılan kampanyada 13. yardım tırı bölgeye ulaştırılmak üzere yola çıktı.İlçenin birçok farklı noktasında vatandaşlardan ve firmalardan toplananyardımlar ayrıştırılarak kolilere yerleştirildi. İçerisinde kışlık giysi, bot,battaniye, ısıtıcı, çadır, tüp, bebek bezi, yatak, hijyen malzemeleri ve gıdaürünlerinin bulunduğu koliler tırlara yüklenerek deprem bölgesinegönderilirken, kalan yardım malzemelerin de ihtiyaç önceliğine göre bölgeye iletilmeyedevam edeceği bildirildi.

tqx2fb9qzavofwhkepprrnms.jpg

uxqlk5s6ozbxcjyncf1wkahz.jpg

854fukkmgzgnexdev9ssowxj.jpg

vdao1syc7ckuhtIzfpygblmn.jpg

9o8ritmh2gm7evf4updby6xd.jpg

bx2pq8fesntcertqrl7ju5cg.jpg

gkhbvfmzqlonwtf8hi0jejyu.jpg

wqu6fj3ndhkyuIzjg5rmrch1.jpg

dtglyeIkqve15j9s2xgoclwk.jpg

hqpbl418axdvsjte50ktzcuj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.