OKULLARA ÇİFTE DESTEK: MALZEMESİ DE TEMİZLİĞİ DE ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN

OKULLARA ÇİFTE DESTEK: MALZEMESİ DE TEMİZLİĞİ DE ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN

Yoğun ilgi gören uygulamaya ilk gününde 300’den fazla okul başvuruda bulundu. Ayrıca kapsamı genişletilen destek kapsamında Büyükşehir Belediyesi okullarda her hafta sonu temizlik hizmeti de verecek.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi“Temiz Okul Sağlıklı Gelecek”sloganıyla Başkentteki ilkokul, ortaokul ve liselere temizlik malzemesi desteğinde bulunmaya başladı.

Duyurulmasının ardından yoğun ilgi göre uygulamaya ilk gününde 300’den fazla okul temizlik malzemesi desteği için başvuruda bulundu. Temizlik desteğinin kapsamını da genişleten Ankara Büyükşehir Belediyesi, hem okullara ücretsiz temizlik malzemesi temin edecek hem de her hafta sonu temizlik hizmeti verecek.

 

YAVAŞ: “TEMİZLİĞİ DE BİZDEN!”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş destek kapsamının genişletildiğini sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı şu paylaşımla duyurdu:

“Okullarımıza Çifte Destek: Malzemesi de Temizliği de Bizden! Başkentimizin okullarına hem temizlik malzemesi sağlıyor hem de hijyenik ortamlar oluşturuyoruz. ‘Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek’ projemizle; okullarımıza ücretsiz temin ettiğimiz temizlik malzemelerinin yanında, her hafta sonu mesai arkadaşlarımızla okullarımızı temizlemeyi hedefliyoruz.”

 

Hafta sonu temizlik hizmetinden faydalanmak isteyen okullar “https://forms.ankara.bel.tr/temizlik-hizmeti” adresi üzerinden başvuruda bulunabilecek.

 

OKUL MÜDÜRLERİ VE ÖĞRETMENLER BAŞVURABİLİYOR

Devlet okullarında temel eğitim veren ilkokul, ortaokul ve liselerde, okul müdürleri ve görevli öğretmenler temizlik malzemesi temini için başvuru yapabilecek.

Başvurular“https://forms.ankara.bel.tr/okul-temizlik”linkinden alınırken, temizlik malzemeleri kent genelindeki okullara aynı gün veya bir sonraki gün eksiksiz bir şekilde ulaştırılıyor.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz öğrenci ve öğretmenlerin daha hijyenik bir ortamda çalışmalarını hedeflediklerini belirterek şunları söyledi:

“Okul müdürlerimiz veya okullarda görevli öğretmenlerimizin başvuru yapması halinde aynı gün ya da bir sonraki gün ücretsiz olarak okullarımıza temizlik maddeleri ve hijyen malzemelerinin tedariklerini sağlayarak teslim edeceğiz. İçerisinde; çamaşır suyu, yüzey temizleyicisi, kağıt peçete, çöp poşeti, hijyen malzemeleri olan bir paket hazırladık.”

3xe6bpoqb8lqaefvwy9yof1d.jpg

1gkf3p5mcgqutIvzsonf4lxk.jpg

pIxf7ll3zjro8snbfg9kjxhk.jpg

jqkzcswidmp7oymyp6azorej.jpg

yxIdr2tv6aqiy35rzowkogef.jpg

qIvq8dzyhsoc6b1xip4jgpda.jpg

79ef2clzhwjohg6pcseqmqin.jpg

Iyfndp67voybrk8n0c1d3x4g.jpg

orsma5hIvf0c7yliokxbuztr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.