Oktay Öndeş, "18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun"

Oktay Öndeş, "18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun"

Memleket Partisi Kâğıthane Belediyesi başkan adayı Oktay Öndeş, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

18 Mart 1915 yılında kazandığımız Çanakkale Deniz Zaferimizin bütün dünyayı hayrete düşüren emsalsiz bir destan olduğunu belirten Memleket Partisi Kâğıthane Belediyesi başkan adayı Oktay Öndeş mesajında; “Çanakkale Deniz Zaferi; Türk Tarihi’nde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte; inanç, azim ve cesaretle gerçekleşmiş bir destanın adıdır. Kahraman Ordumuzun “Çanakkale Geçilmez” nidalarıyla kazandığı Çanakkale Zaferi’nde; yaralı düşmanı hastaneye sırtında götüren, vurduğu düşman gemisinden denize düşen askerlerin kurtulabilmesi için top ateşini kesen Mehmetçik, Türk Ordusu’nun savaşta dahi insanlığını unutmadığını göstererek yalnız Gelibolu ‘da değil tüm dünya gönlünde de abideleşmiştir. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir. Şühedanın bizlere bıraktığı vatan topraklarını ve onların emanetine sahip çıkmak için milli ve dini değerlere sahip, iyi yetişmiş çocuklarımız ve gençlerimizle Aziz Milletimiz, teknolojide ve bilimde de destanlar yazmaya devam edecektir” dedi


Başkan adayı Oktay Öndeş mesajın devamın da, “ Bu duygu ve düşüncelerle; Aziz Türk Milleti’nin yenilmezliğini, Kahraman Mehmetçiğin azmini ve iradesini gösteren bu büyük zaferin yıldönümünde; başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; ülkesi ve milleti için canını vererek şehitlik onuruna erişen tüm Aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, Kahraman Gazilerimize de sağlıklı ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı..

oktay-canakkele.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.