Merhum Asli Üyelerimiz Aydoğan San, Atıf Er ve Faruk Ayral’ı saygıyla anıyoruz

Merhum Asli Üyelerimiz Aydoğan San, Atıf Er ve Faruk Ayral’ı saygıyla anıyoruz

Aydoğan San Koşusu (KV-7)

2 yaşlı İngilizlerin 1600 metre çim pistteki mücadelesi saat 17.00’de gerçekleşecek. Koşuya Myboytomo, Patrick Wilding, War Comander, Anadolu Lideri, Hard Of Rock, Majestic Endeavour ve Yablanitsa isimli safkanlar katılacak.


2022 yılı galibi Dolya Vorovskaya

 

Aydoğan San

1939 yılında Tarsus’ta doğan Aydoğan San, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri İşletmeciliği Bölümü’nden mezun oldu. Ardından Amerika’da işletme üzerine yüksek lisans ve doktora yapan San, bir süre burada, işletme müşavirliği yaptıktan sonra Türkiye'ye döndü. Özel sektörde yöneticilik yaparak sürdürdüğü kariyerine tekstil, imalat ve ihracat sektörlerinde faaliyet gösteren kendi firmalarını kurarak devam etti. 1982 yılında atçılıkla ilgilenmeye başlayan Aydoğan San, 1994 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi. Sahibi ve yetiştiricisi olduğu birçok Grup koşu galibi İngiliz safkan Sabırlı ile ülkemizi yurt dışında da başarıyla temsil etti. 2020 yılında aramızdan ayrılan Aydoğan San’ı anısına düzenlenen bu koşu vesilesi ile saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

Atıf Er Koşusu (KV-8/S)

3 yaşlı İngiliz taylarına mahsus koşu, saat 17.30’da 1500 metre sentetik pistte yapılacak. Start alacak safkanlar şöyle; My Private, North Iron, Sforza Ring, Cool Star, El Audaz ve My Pretty Girl.


2022 yılı galibi Time To Shine

 

Atıf Er

1917 yılında Sinop’ta doğan Atıf Er, Hava Harp Okulu’nda mezun oldu. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde göreve başlayan Er, ülkemizin çeşitli bölgelerinde kıta ve karargah hizmetlerinde bulundu. 1950 yılında Kore Savaşı'na katıldı ve üstün hizmet madalyası alarak 1951 yılında gazi olarak yurda döndü. Askerlik görevinden Albay rütbesi ile emekli olan Atıf Er, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği’nde uzun yıllar yöneticilik ve başkanlık yaptı. 1981 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçilen Er, yarışçılığımıza önemli hizmetlerde bulundu.1984 yılında aramızdan ayrılan Atıf Er’i anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

Faruk Ayral Koşusu (KV-7/DHÖW/D)

3 yaşlı Arap safkanların 1300 metre çim piste çıkacağı yarış, saat 16.00’da koşulacak. Belkıs Ana, Naturel, Mıdıka, Sinsinateşi, Yelda Tay, Biletçi Kız, Didi Rumaja, Markiz, Minik Anne, Ayperisi, Çevik Turbo, İwojima ve Silahlıkız isimli 13 tay koşuya katılım gösterecek.


2022 yılı galibi Kurşunili

 

Faruk Ayral

1926 yılında Adana’da doğan Faruk Ayral, Adana Erkek Lisesi’nden mezun oldu. Ardından yükseköğrenimini İstanbul Yüksek Ekonomi ve Ticaret Okulu’nda tamamladı. Aileden gelen at sevgisiyle, 1960 yılında at sahibi oldu. 1962 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi. 2013 yılında aramızdan ayrılan Faruk Ayral’ı anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

ktbicdluuhcle5xxszrqypwI.jpg

uhupxq4h1lIgfyrid6ptsvf9.jpg

ja1mftzltnskyxjzfxp8liuo.jpg

jireIzpbhv6g04ht3olxdswc.jpg

icva6dmysIu2hck8bwdpl4jj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.