Meral Akşener'den, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya tepki

Meral Akşener'den, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya tepki göstererek, "Kendisine en güzel cevabı rahmeti Rauf Denktaş veriyor;...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya tepki göstererek, "Kendisine en güzel cevabı rahmeti Rauf Denktaş veriyor; "Üzerinde hür yaşayalım diye canlarını, kanlarını vermiş olan insanların, bize bırakmış oldukları toprakları, mirasyedi gibi ne satabiliriz, ne de bırakıp kaçabiliriz. Sonuna kadar koruyacağız'" dedi.

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Türkiye hakkındaki sözlerine cevap veren Akşener, "Türkiye'yi işgalci gibi tarif edebilen, utanmaz Mustafa Akıncı Rahmetli Rauf Denktaş'a hakaret etmeye utanmayan Ak Parti politikalarının eseri; Mustafa Akıncı. Kendisine en güzel cevabı rahmeti Rauf Denktaş veriyor; "Üzerinde hür yaşayalım diye canlarını, kanlarını vermiş olan insanların, bize bırakmış oldukları toprakları, mirasyedi gibi ne satabiliriz, ne de bırakıp kaçabiliriz. Sonuna kadar koruyacağız'. Ben, Kıbrıs Türklüğü'ne inanıyorum. Ben, bu sözleri şiar olarak benimseyen, Kıbrıs Türklerine güveniyorum" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.