Meltem Demir: “sinbo Olarak Amacımız Tüm Dünyaya Yayılmak”

Meltem Demir: “sinbo Olarak Amacımız Tüm Dünyaya Yayılmak”

Türkiye'nin elektrikli küçük ev aletleri konusunda lider markalarından olan Sinbo'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir'in eşi iş kadını Meltem Demir,...

Türkiye'nin elektrikli küçük ev aletleri konusunda lider markalarından olan Sinbo'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir'in eşi iş kadını Meltem Demir, markanın mevcut durumu ve gelecek planlarıyla ilgili bilgi verdi. Demir kadın girişimcilere de tavsiyelerde bulundu.

Uygun fiyata ölçek ekonomisinin bütün avantajlarını kullanarak her kesimin bütçesine uygun evde ihtiyaç olan hayatı kolaylaştıran ürünleri üretmeyi hedefleyen Sinbo'nun kalite kontrol süreçlerinin başında olan Meltem Demir, sadece Türkiye değil tüm dünyanın en büyükleri arasında yer almayı amaç edindiklerini söyledi.

"İnovatif şirketler geleceğin parlayan yıldızı olacak"

"Pandeminin de etkisiyle artan işsizliğe, döviz ve bütçe yetersizliğine, istihdam sıkıntısına çözüm olacak şey üretin tesislerinin arttırılmasıdır" diyen Demir, "Herkesin şunu bilmesi lazım; Pandeminden sonraki yeni normalde üretmeyen katma değer yaratmayan, inovasyonda geri kalan, hiçbir şirketin geleceğe dönük kalıcı olması mümkün değildir. Sadece marka sadece üretim tesisi yetmez kendi markasıyla son tüketiciye ürün satabilir ve inovativ şirketlerin geleceğin parlayan yıldızı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Çalışanlarımızın yüzde 40'ı kadın"

Markanın 1000 kişiye istihdam sağladığını hatırlatan Demir, çalışanların yüzde 40'ını kadınların oluşturduğunu belirterek, " Ayrıca 150'nin üzerinde küçük işletmeler markamıza ürün hizmeti sağlıyor. Böylece bu da yaklaşık 2000 kişiye tekabül ediyor" dedi.

"Kadınlarımız kendilerine güvenmeliler"

Demir, kadınların iş hayatında kendilerine güvenmelerinin önemli olduğunu söyleyerek, "Kadınlarımızın girişimcilik konusunda kendilerine güvenmeleri gerekiyor. Çünkü güvenmek her şeyin başında geliyor. Azimle istikrarla ulaşılamayacak hedef yoktur. Yeter ki bunlar olsun. Güven, azim ve istikrar birleştiğinde artık önünüzde hiçbir şey duramaz. Ben buna yürekten inanıyorum, tüm girişimci kadınlarımızın da inanmasını istiyorum. Sadece tüketen değil değer oluşturan iş imkanı oluşturan kadınlarımızın çoğalmasını ümidiyle" şeklinde konuştu.

Kaynak: IHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.