MEHMET İHSAN MUTLU GÜVEN TAZELEDİ

MEHMET İHSAN MUTLU GÜVEN TAZELEDİ

Kağıthane’de oda seçimlerinin 2. si daha gerçekleştirildi. Şoförler Odası’nın ardından Kağıthane Berber ve Kuaförler Odası’nın da olağan genel kurulu Kağıthane Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Başarılı ve çalışkan Başkan Mehmet İhsan Mutlu 3. Kez başkan seçilerek berber esnafından büyük teveccüh gördü. Divan teşekkülünün ardından 11 maddeden oluşan gündem maddelerine geçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet ve kesin hesap raporu okundu. Oldukça uzun bir faaliyet raporunun okunması delegelerin beğenisini kazanırken, büyük alkış aldı

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan Mutlu, kendilerine istikrarlı olarak destek veren ve her zaman yanlarında olan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’e teşekkür etti. Mutlu, pandemi sürecinde belediyeden çok büyük destek aldıklarını vurgulayarak bu süreçte SSK  ve diğer vergileri erteleyen,  kredi açan hükümete de ayrı bir parantez açarak teşekkür etti.

Esnaf arkadaşlarını da uyaran İhsan Mutlu, tarife üzerinden ücret almalarını, haksız rekabetin tüm esnafın zararına olduğuna değindi. Mutlu; 10’tl ye sakal tıraşının olamayacağına değinerek bir Çilingirci 3 dakika da kapıyı açıyor 150 lira alıyor bizler ise 1 saat uğraşıyoruz 10 lira alıyoruz emeğimizin ve hakkımızın heder edilmesini asla arzu edemeyiz dedi.

İŞTE YENİ SEÇİLEN YÖNETİM

Mehmet İhsan Mutlu

Yönetim Kurulu Üyeleri: Sadık Cesur, Vahdet Çakır, İsmail Gül, Cemal İskender, Ayşegül Karataş. Yedekler: Ertuğrul Baş, Şenol Şahin, Ufuk Kutbay, Halis Çakal, Ali Özcanlı, Şafak Çetin, İdris Şahin.

whatsapp-image-2022-01-18-at-17-08-53.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.