“Masal Parkı” Kitabı Başkan Bozkurt’un Sesiyle Hayat Buldu

“Masal Parkı” Kitabı Başkan Bozkurt’un Sesiyle Hayat Buldu

Türkiye’nin belediye imkânlarıylayapılan en yüksek kişi kapasiteli halk kütüphanesini ilçeye kazandıran BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, görme engelli vatandaşlar için hayata geçirilen Engelsiz Kütüphane’de Masal Parkı kitabındaki“Küçük Çivi” masalını minikler için seslendirdi.

Bağlarçeşme Mahallesi’nde hizmete açılan 22 bin kitap kapasiteliEsenyurt Belediyesi Halk Kütüphanesi içerisinde görme engelliler için seslikitap arşivi imkânı bulunuyor. Aynı anda 580 vatandaşın hizmet alabildiğikütüphanede gönüllüler, görme engelli vatandaşlar için kitap seslendiriyor. Engellivatandaşların hayatını kolaylaştıracak bu projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt da minikleriçin yazar Nefise Atçakarlar’ın Masal Parkı kitabındaki “Küçük Çivi” masalınasesiyle hayat verdi.

“Onların Sesi Olun”

Herkesi bu özel kütüphanede kitapokumaya davet eden Bozkurt şöyle konuştu: “Bu kütüphaneyi yapmış olmaktan,yapılmasına aracı olmaktan, özellikle buranın düzenlenmesine katkı sunmaktan dolayıkendimi çok şanslı hissediyorum. Gönüllü okuyucularımız sayesinde şu an 60’ayakın kitap okundu. Binlerce, on binlerce kitaba ihtiyacımız var. Ben de ikitane pasaj okudum. İnsan ruhen de çok rahatlıyor. Çok önemli bir iş. Sizler de bir görme engellinin sesi olun,kulağında dünyanın bir izi olun.”

Başvurular Online Olarak Alınıyor

Sesli kitap projesinde gönüllü olmak isteyen vatandaşlar, https://docs.google.com/forms/d/1PNg7ln3UB5iLCBtUel0_BsfwvP3kIY-AOnTlgiAi0_8/editlinkindeki formu doldurarak, bu anlamlı projeye destek verebilir. 

1akbiy0sozetw94hjdyrr3vb.jpg

xfw5ycvdr0sgwejbmxaulksi.jpg

vnbknrwm54cdqyh0kaggpmxt.jpg

nlpukmmsvzsichxwaInw7dzb.jpg

71vpab8zuhtrqe3yv5qijypc.jpg

fdsq9Ik2icbtzv4lonjvrt5r.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.