Küçük Bedenlerin Dağ Gibi Sorunlarıyla İlgili Uluslararası Dayanışma

Küçük Bedenlerin Dağ Gibi Sorunlarıyla İlgili Uluslararası Dayanışma

 

 

Küçük bedenlerin dağ gibi sorunlarıyla ilgili uluslararasıdayanışma

 

Adana BüyükşehirBelediyesi ve Birleşmiş Milletler Çocuklara YardımFonu’nun  (UNICEF) birlikte gerçekleştirdiği toplantıda Adanalıçocukların sorunları irdelendi.

 

Adana BüyükşehirBelediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Çocuk Hizmetleri ŞubeMüdürlüğü koordinasyonunda, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) toplantı gerçekleştirdi.

 

Toplantıda, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin “çocuklarlailgili veri ve bulguları, Adana’da yaşayan çocuklarla ilgili temel sorunalanları, çocukların eğitim sorunları, çocuk işçiliği sorunu ve çocuk işçiliği alanındayapılan ve yapılabilecek çalışmalar, sağlık sorunları ile çocuk yaşta ve zorlaevlilikler” konularına değinilerek, çocuk koruma alanındaki çalışmalar konuşuldu.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri DairesiBaşkanlığı, Sağlıkve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Göç ve Göçmen İşleri Şube Müdürlüğü ileGençlik Spor Daire Başkanlıklarının sunumlarının da yer aldığı toplantıda, çocuk hizmetleri (eğitim/erken çocuklukeğitimi, çocuk katılımı, çocuk koruma, afet ve acil durum) konusundakiuygulamalar ve faaliyetler anlatıldı.

Toplantı, UNICEF ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin olası işbirliği alanları üzerine gerçekleştirilen değerlendirme ile sona erdi.

mqjofkzigIletnrt8lk3c1ug.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.