KILIÇDAROĞLU: İYİ Kİ VARSINIZ

KILIÇDAROĞLU: İYİ Kİ VARSINIZ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 'hain' diye nitelendirdiği ve kapatılması çağrısında bulunduğu Türk Tabipler Birliği'ne

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 'hain' diye nitelendirdiği ve kapatılması çağrısında bulunduğu Türk Tabipler Birliği'ne (TTB) ilişkin, "Gece-gündüz demeden, sevdiklerine hasret kalarak halk sağlığı için çalışan tüm sağlık emekçilerine, onların haklarını her ortamda savunan TTB'ye şükran borçluyuz. İyi ki varsınız" dedi.
 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'hain' diye nitelendirdiği ve kapatılması çağrısında bulunduğu Türk Tabipler Birliği'ne (TTB) ilişkin, "Gece-gündüz demeden, sevdiklerine hasret kalarak halk sağlığı için çalışan tüm sağlık emekçilerine, onların haklarını her ortamda savunan TTB'ye şükran borçluyuz. İyi ki varsınız" dedi.

Bahçeli'nin TTB'ye karşı, sabır ve tahammül gösterilmesinin artık imkansız olduğunu, bir an önce kapatılması ve yöneticileri hakkında adli işlem yapılması gerektiğini sözleri üzerine Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, TTB'ye sağlık emekçilerinin haklarını savunduğu için şükran borçlu olduklarını vurgulayarak "İyi ki varsınız" dedi. 

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle: 

"Kovid-19 salgınıyla mücadelenin ön safında yer alıp, gece-gündüz demeden, sevdiklerine hasret kalarak halk sağlığı için çalışan tüm sağlık emekçilerine, onların haklarını her ortamda savunan Türk Tabipleri Birliği'ne şükran borçluyuz. İyi ki varsınız!" 

NE OLMUŞTU? 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden TTB'nin 'Yönetemiyorsunuz, ölüyor, tükeniyoruz' eylemini 'haince' diye nitelendirmiş ve TTB'nin kapıtılması, yöneticileri hakkında da adli işlem yapılması çağrısında bulunmuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.