KERİMOĞLU: BİZE OY VEREN %60’A DEĞİL BAKIRKÖY’ÜN TAMAMINA EŞİT HİZMET VERECEĞİZ

KERİMOĞLU: BİZE OY VEREN %60’A DEĞİL BAKIRKÖY’ÜN TAMAMINA EŞİT HİZMET VERECEĞİZ

31 Mart yerel seçimlerinde ikinci kez Bakırköy Belediye Başkanı seçilen Dr. Bülent Kerimoğlu ve yeni belediye meclis..

31 Mart yerel seçimlerinde ikinci kez Bakırköy Belediye Başkanı seçilen Dr. Bülent Kerimoğlu ve yeni belediye meclis üyeleri; yeni dönem meclis toplantıları öncesi Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koydular.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu çelenk sunumunun ardından yaptığı konuşmada, “Bize oy veren yaklaşık %60’a değil Bakırköy’ün tamamına; eşit, ayrımsız, aynı mesafede hizmet vereceğiz” dedi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköylülerin de katıldığı törende yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “31 Mart yerel seçimlerini yaklaşık %60 oy oranıyla kazandık, fakat biz belediyecilik hizmetlerinde Bakırköy’ün %100’üne eşit, ayrımsız, aynı mesafede hizmete devam edeceğiz. Geçen dönem eksik kalan hizmetleri tamamlamak için de çok ciddi çaba içinde olacağız. Demokrasinin gücüne yürekten inanıyoruz, hukukun üstünlüğünü bu ülkenin temel değeri olarak görüyoruz."


Kaynak: Bakirköy Belediyesi









HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.