Kartepe Belediyesi Koşusu'nu Avcı Oğlum kazandı

Kartepe Belediyesi Koşusu'nu Avcı Oğlum kazandı

3+ yaşlı safkan Arap atlarına mahsus olarak 1200 metre kum pistte yapılan yarışı, Şenol Gül'ün sahibi, Güner Avcı'nın da yetiştiricisi olduğu Avcı Oğlum (Turbo - Ildızay / Tamerinoğlu) jokeyi Nevzat Avci idaresinde kazandı. Turgay Çekici'nin antrene ettiği 6 yaşındaki kır erkek safkan bu galibiyetiyle kariyerindeki 7'nci birinciliğini elde etmiş oldu.

Orçuntay'ın ikinci olduğu koşuda, Tuncer üçüncü, Kılıç İbo dördüncü, Tunçdağ da beşinci oldu. 1.22.71'lik dereceyle biten yarışta farklar ise Burun - 1 Boy - 1 Boy - 2 Boy şeklinde oluştu.

Koşunun ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi adına Kulübümüz Asli Üyesi Y. Erkut Ersever'e kupasını, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Akyüz takdim etti.

Törene, Kocaeli Hipodrom Müdürü Ali Cumhur Özertaş da katıldı.

aud9amtsxpuzeyb02m3k4xr5.jpg

xsvveugu3nwqnyig9jwq1dt0.jpg

domziol1s0jyvqb2pgkm6nfk.jpg

Kaynak:İSTANBUL SES

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici ifadeler veya imalar ile inançlara yönelik saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.