Kartal'da Dünya Bisiklet Günü Etkinliği

Kartal'da Dünya Bisiklet Günü Etkinliği

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Dünya Bisiklet Günü’nde, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Dünya Bisiklet Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi. “Atıklar Geri Pedallar İleri Dönsün” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte, doğaseverler Kartal Sahili boyunca pedal çevirdi. Kartal Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü'nün organize ettiği etkinlik, Kartal Vapur İskelesi'nden başlayarak Dragos Su Sporları Merkezi'ne kadar sürdü.

Etkinliğe, bisiklet derneklerinin gönüllüleri ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Etkinlik sonrasında sahilde düzenlenen akustik konser ile katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Başkan Gökhan Yüksel, etkinliğin bisiklet yollarının artırılması ve çevreye katkı sağlaması açısından önemli olduğunu belirtti.

Konser sonrası yapılan kura çekiminde, katılımcılara bisiklet ve Soner Sarıkabadayı konser biletleri hediye edildi. Çevre Haftası etkinlikleri, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Kartal Meydanı’nda başlayarak, Aydos Ormanı ve deniz temizliği gibi çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.