Kartal Büyüyen Altyapısı ile Yenileniyor, Güçleniyor

Kartal Büyüyen Altyapısı ile Yenileniyor, Güçleniyor

Kartal Belediyesi, Kartal’ın uzun yıllardır su baskınlarıyla mücadele eden bölgelerinden Cumhuriyet Mahallesi’nde önemli bir altyapı ve yağmur suyu çalışması başlattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürütülen çalışma, bölgedeki altyapı sorunlarını gidermeyi ve yağmur suyu tahliyesini iyileştirmeyi hedefliyor. İsmail Dede Caddesi’nden Yüzyıl Caddesi’ne kadar uzanan 300 metrelik alanda gerçekleştirilen çalışmalarla, mevcut altyapı yenilenecek ve yağmur suyu drenaj hatları güçlendirilecek. Bu sayede, yağışlı havalarda olası su baskınlarının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, projenin tamamlanmasıyla bölgede yaşam kalitesinin artacağını ve komşuların daha güvenli bir ortamda yaşayacaklarını belirtti. Yüksel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte çalışarak Kartal’ın altyapısını güçlendirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.