Kartal Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine İçme Suyu Desteği

Kartal Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine İçme Suyu Desteği

Kartal Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine İçme Suyu Desteği

Kartal Belediyesi, ilçede spora ve sporcuya olan desteğini aralıksız sürdürüyor. Amatör spor kulüplerine yönelik malzeme yardımlarını düzenli olarak yapan belediye, bu yıl da kulüplerin yıllık içme suyu ihtiyaçlarını karşılıyor. Kartal Belediyesi, Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş ve Kartal Amatör Spor Kulüpleri (KASK) Dernek Başkanı Nasır Süleymanoğlu'nun katılımıyla toplamda 300 bin adet bardak su dağıttı. Bu destekle, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin bir yıllık içme suyu ihtiyacı karşılanmış olacak.

Sağlıklı Nesiller İçin Sporun Destekçisi

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, sporun gençlerin sağlıklı alışkanlıklar kazanmasında önemli bir rol oynadığını belirterek, “Kartal’da gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan koruyarak, onları sağlıklı bir geleceğe yönlendiren amatör spor kulüplerine destek vermeyi sürdürüyoruz. Kulüplerimizin sadece su ihtiyacını karşılamakla kalmıyor, eksik olan malzeme ihtiyaçlarını da karşılayarak spor faaliyetlerini kesintisiz sürdürmelerine katkı sağlıyoruz. Gençlerimizin geleceği için çalışan bu kulüplerin daima yanında olacağız,” dedi. 

Kartal Belediyesi'nin spora yönelik bu destekleri, amatör spor kulüplerine sağlanan malzeme yardımları ve su dağıtımı gibi projelerle devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.