Karacabey Koşusu'nu Yürek Star kazandı

Karacabey Koşusu'nu Yürek Star kazandı

3 yaşlı tamamı erkek 10 tayın birincilik mücadelesi verdiği koşu, çim pistte 1200 metre mesafede düzenlendi.



Geçtiğimiz yıl Yeşil Elma isimli safkanın birincilikle tamamladığı Karacabey Koşusu'nun 2022 yılı galibi; Kaya Dünyası Ltd. Şti. tarafından yetiştirilen, Ahmet Kaya'nın sahibi olduğu, antrenörlüğünü ise Seçkin Aydoğan'ın üstlendiği doru erkek tay Yürek Star (Kayayürekli - Starrubi / Druid) oldu. Mustafa Çiçek ile start alan tay, kariyerinin ikinci koşu galibiyetine ulaştı. Yürek Star son olarak Çanakkale Zaferi Koşusu'nda (G1) start almış ve mücadeleyi üçüncü olarak tamamlamıştı.

Son derece keyifli sonuçlanan mücadelenin ikinciliğini, Uzun Dalga (Özgünhan - Bersun / Batyskaf) isimli tay Muhammed Mir Bilgin ile elde ederken, Kürşat Yılmaz idaresindeki Uludoruk (Ayabakan - Tutunan / Bilgin) üçüncü, Gönül Eri (Uluer - Gönül Yarası / Nevzatbey) Fırat Aslan ile dördüncü ve Kadir Tokaçoğlu ile bu önemli mücadelede boy gösteren Kurtoba (Kaizbert - Filfil / Kırımhan) ise beşinci oldu.



Koşunun videosu için tıklayınız.

Koşunun galibi Yürek Star için bitiriş derecesi 1.17.31 olurken, farklar Burun - 1 Boy - Baş - 1 Boy şeklinde sonuçlandı.

yu42e0jnlj1p6x58qptom9er.jpg

ucljyjz1x9Iau8gpyktxfvon.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.