KAĞITHANE'DE,   ŞEHİT OLAN POLİS MEMURU HAKAN TELLİ İÇİN TÖREN YAPILDI

KAĞITHANE'DE, ŞEHİT OLAN POLİS MEMURU HAKAN TELLİ İÇİN TÖREN YAPILDI

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde uyuşturucu satıcılarının açtığı ateşle şehit olan Polis Memuru Hakan Telli için İstanbul Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Kağıthane'de uyuşturucu çetelerinin kaldığı bir adrese gece saat 01.00 sıralarında operasyon yapan emniyet ekiplerine, binadan uzun namlulu silahlarla ateş açılmış, menfur saldırıda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 39 yaşındaki polis memuru Hakan Telli yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştu. Aynı olayda vücuduna 4 kurşun isabet eden polis memuru Ahmet Yasin Çevik ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Daha önce yapılan polisiye soruşturmalarda adları geçen ve sabıka dosyalarının kabarık olduğu öğrenilen uyuşturucu çetesine mensup zanlılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada saldırganlardan D.A ölü, O.A isimli saldırgan yaralı, G.D., K.T. ve A.A isimli kişiler ise sağ olarak ele geçirildi.

Şehit polis Hakan Telli için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde bu sabah tören düzenlendi. Törende, şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı görev arkadaşları tarafından omuzlanarak katafalka konuldu, öz geçmişi okundu ve dua edildi.

Törene şehidin eşi Firdevs Telli, çocukları Rübeyda ve Zeynep Zehra Telli, yakınları, İçişleri Bakan Ali Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül, Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Ali Sivri, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tayfun Palakoğlu’nun yanısıra yargı mensupları ve askeri erkan ile Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, AKP Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt katıldı. Öğlen saatlerinde düzenlenen törenin ardından şehit polis Hakan Telli’nin cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Tokat’a gönderildi.

Mesleğe 2007 yılında İzmir’de başlayan şehit polis Hakan Telli, şark görevi de dahil 16 yıllık meslek hayatında yurdun birçok köşesinde görev yaptı. Şehit polis Hakan Telli evli ve biri 9, diğeri 12 yaşında 2 kız çocuğu babasıydı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.