KAĞITHANE'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

KAĞITHANE'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta çeşitli törenlerle kutlandı. Büyük Zafer'in 102. yıldönümünde Ankara başta olmak üzere yurdun dört bir yanındaki kutlamalara her yaştan milyonlarca insan katıldı.

Kağıthane'de de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü kutlamalarına yoğun ilgi vardı. Kutlama törenleri Kağıthane Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden kutlama töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugüne özel yayımladığı mesaj da okundu. Törene Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Niyazi Erten, Albay Mehmet Yenal Şahin, gaziler ve şehit yakınları, mülki erkan, öğretmen ve öğrencilerle çok sayıda vatandaş katıldı.

Meydan'daki törenin ardından Kaymakamlık'ta tebrikat programı düzenlendi. Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten ve mülki erkan bugüne özel tebrikleri kabul etti.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin bugüne özel olarak; '' 30 Ağustos Zaferi zulme, hıyanete, eziyete ve sömürgeci heveslere karşı büyük bir darbe ve eşsiz bir kahramanlıktır. Tarihi şan ve şerefle dolu dolan olan aziz milletimiz, 102 yıl önce kazandığı büyük zaferle bağımsızlığını tüm dünyaya ilan etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere; tüm şehitlerimizi, ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyorum. Hayatta olan gazilerimize sağlık ve sıhhatler diliyorum.'' dedi.

7hxwydacbmb1Igl9s4kftovz.jpg

hg10yutgsquvn6owzx8tbxqp.jpg

anwjmegxfaf29pqvsevlubz4.jpg

xjo62asg7pkwtnqqbcm9pmid.jpg

ijgfhdq3zvn2k1btoygzb4ex.jpg

rvzgqsctd3hu46nu5y7I0pws.jpg

bhzos97vfe32e4krnhg5ovqd.jpg

fnguc65o2qb3rhbznjrexkfz.jpg

zcqfacwna6g4jIlemt2obsdz.jpg

ak8u7fe1swnxbghcetzs4rd6.jpg

ofcmhruk83uaz6mlggo9wIbw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.