Kağıthane’de, 23 Nisan töreni buruk geçti

Kağıthane’de, 23 Nisan töreni buruk geçti

CHP Kâğıthane İlçe Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yılında Kâğıthane Meydanı'nda tören düzenledi. Törene katılım Covid-19 salgını sebebiyle sınırlı tutuldu.

Sokağa çıkma ve Covid-19 salgını sebebiyle sınırlı tutulan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına CHP Kâğıthane ilçe örgütü adına CHP Kâğıthane ilçe başkanı Cihan İlim Yeşildağ ve Gençlik kolu başkanı Baran Can Akkaya katıldı.

Atatürk Heykeline çelenk koyma töreni sonrası kısa bir açıklama yapan ilçe başkanı Cihan İlim Yeşildağ, “Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100’üncü yılında, tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 salgını nedeniyle tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl evlerde kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK bu günü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir. Salgına karşı gerekli önlemleri alarak sınırlı sayıda kişiyle Atamıza saygımızı, minnetimizi ve bağlılığımızı ifade etmek için buradayız. Kâğıthane’nin bilgili, akıllı ve güzel çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu olsun" dedi.

İlçe başkanı ve gençlik kolu başkanının Atatürk heykeline çelek koyulmasından sonra tören sona erdi.

2222222.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.