KÂĞITHANE’DE DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ NÖBETİ TUTULDU

KÂĞITHANE’DE DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ NÖBETİ TUTULDU

Kâğıthane’de 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde akşam saatlerinde Meydan'da demokrasi nöbeti tutulmaya başlandı. Şehitler için Kuran-ı Kerim tilavetinin yapıldığı etkinlikte Kâğıthaneliler, vatan için aynı duada buluştu. Çocuk, genç, yetişkin; çok sayıda kişi Kâğıthane Meydanı'nı doldurdu.

Etkinliğe Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kâğıthane Kaymakamı Niyazi Erten, şehit yakınları, gaziler; Yaşar Parlak, Yahya Tezgelen, Gürsel Erden, siyasiler, STK temsilcileri ve mülki amirler katıldı.

Programda konuşan Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; '' Bundan tam sekiz yıl önce asker kılığına girmiş hainler; bu milletin alın teriyle aldığı silahları yine bu aziz milletimize doğrultma alçaklığını gösterdiler. O gece milletimizle beraber meydanlardaydık. Çanakkale ruhuyla vatanımızı savunduk. Tankları, jetleri, ağır silahları çıplak ellerimizle durdurduk. O yüzden o geceyi destansı anıyoruz. Eğer o günleri unutursak yeniden başımıza gelir. O yüzden unutmayacağız, unutturmayacağız.'' dedi.

15 Temmuz 2016'da hain darbe girişiminin yaşandığı gece; asker kılığına girmiş Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarına direnen Kağıthaneli 8 vatandaş şehit, 23 vatandaş da gazi olmuştu.

3yispr8ej12euqwcga4rwlbo.jpg

cuxrxzm5z4n0krg379lqystw.jpg

uIgqbs5hzo4mkfvtyriefbsl.jpg

upjmtxldIskwhuyec1nzzqox.jpg

apkcofgn0e4zarsms6imtuyl.jpg

xgpu2az8lfntvwyk6fqlekij.jpg

sus2vvehzyg6xpjhbrja895f.jpg

z2lstbf4ytkmiwdva1dchowk.jpg

7zkz5ovcbesgIglwfvkrtphc.jpg

z8oukvgxflq3cv6hz2pmhqot.jpg

9xhbr1kqivuokrhcI0pde5fl.jpg

Iyh61nmxp8rq0vc7bdseiumx.jpg

x7n4dp8aytv2Ikcjqoig6fkf.jpg

ksx81ledgjx6mmpboskve0gy.jpg

ubpnck9etr7qdbxzywliqcsv.jpg

b3axv4ocf1uiyneltvweu5sl.jpg

mh8xjn76jdc5kyfsrsvbeu3w.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.