KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN HER YAŞA HİTAP EDEN PARKLAR

KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN HER YAŞA HİTAP EDEN PARKLAR

Kâğıthane Belediyesi tarafından yapılan parklarda; yeşil alanlar, çocuk oyun grupları, futbol ve basketbol sahaları, dinlenme alanları ve yürüyüş yolları ile sosyalleşen vatandaşlar şehir stresinden uzak, keyifli vakit geçiriyorlar.

Kâğıthane Belediyesi bugüne kadar; Havuzlar Parkı, Ferman Sokak Parkı,  Halay Sokak Parkı, Meydan Botanik Bahçesi, Yahya Kemal Su Parkı, Sultan Selim Karakol Parkı, Hürriyet Parkı, Emniyetevler Bosna Hersek Meydanı Muhtar Zeki Uzun Parkı ve Çağlayan Yavuz Selim Parkı'nı hizmete açtı. Her bir park, ilçe sakinlerinin dinlenme ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir rol oynuyor.

Aynı zamanda Yeşilvadi'nin 3. etabının tamamlanmasıyla Kâğıthane’deki yeşil alanlara bir yenisi daha eklendi. Yeşilvadi içerisinde; çocuk oyun grupları, futbol ve basketbol sahaları, bisiklet ve yürüyüş yolu, binlerce ağaç ve bitki türü, yeşil alanlar, çocuk bahçeleri, spor ve dinlenme alanları, yaya köprüsü ve evcil hayvanlar için pati parkını barındırıyor.

cjsb4quf3mjoafwztrl8g75n.jpg

lygn26ablmtve7zpIf5awmgq.jpg

elxlray7uqbnowicpqdvf8Io.jpg

ramrq6v3snbuxIl1sunh0c4h.jpg

wIjl6mhbo19wbvia2cu4q3rj.jpg

jgwxcmwhvscstrlob8fehgeb.jpg

r2c6bsIokofdcrtl9n5yvazg.jpg

blftzy2mhixdu7ua3j1pgrvn.jpg

2pgyeuj0oqf6axrjsuvvwz4k.jpg

vverlftpjI8m2wmo14qyjddo.jpg

3pohyau5ialw02zvfl7hom8m.jpg

h7Iiazkpbrwlhfmwdebn6uy3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.