KÂĞITHANE BELEDİYESİ'NDEN 10 BİNE YAKIN ÖĞRENCİYE ÇANTA VE KIRTASİYE DESTEĞİ

KÂĞITHANE BELEDİYESİ'NDEN 10 BİNE YAKIN ÖĞRENCİYE ÇANTA VE KIRTASİYE DESTEĞİ

Kâğıthane Belediyesi tarafından dağıtılan yardımlar, her öğrencinin eğitim sürecinde ihtiyaç duyacağı temel malzemeleri içeriyor. Defter, kalem, silgi, kalemtıraş, boya seti gibi kırtasiye malzemelerinin yanı sıra okul çantaları da öğrencilere dağıtıldı. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim gören öğrenciler, bu yardımdan yararlanarak yeni eğitim yılına hazırlıklı bir şekilde başladı.

Kâğıthane Belediyesi’nin düzenlediği kırtasiye yardımı, hem öğrenciler hem de veliler tarafından büyük takdir topladı. Maddi olarak zorlanan aileler bu yardımlar sayesinde çocuklarının yeni eğitim yılına eksiksiz bir şekilde başlayabildiklerini dile getirdi. Öğrenciler ise aldıkları kırtasiye malzemeleri ve yeni okul çantaları ile okula başlamanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “Göreve geldiğimiz günden bu yana çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimden geri kalmaması için çeşitli projeler geliştiriyoruz. Göreve geldiğimizde 53 farklı projeyi hayata geçireceğimizi söylemiştik ve Kâğıthane Belediyesi olarak 100’ün üzerinde projemizi gerçekleştirdik. Bugün de 10 bine yakın öğrencimizin okul ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Hiçbir çocuğumuzun maddi imkânsızlık nedeniyle eğitimden geri kalmasını istemiyoruz. Eğitim, toplumumuzun geleceği için en büyük yatırımdır ve biz de bu yatırıma büyük önem veriyoruz” dedi.

 

gptswn6evo1ihduvjzdur2ql.jpg

tc63ekhwjksbqIud4xftgpl1.jpg

ldfx0rykmoynIwzchgvabkhj.jpg

faygkmjg4zovrl7cxs1dpmyh.jpg

fpzzkw3ymhIdo2rdg91kqac6.jpg

j7ppj3ykwfn8I4ykcxlmnwl0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.