Kadıköy’de Manu Chao Rüzgarı Esti

Kadıköy’de Manu Chao Rüzgarı Esti

Manu Chao, 10 yıl sonra Kalamış Yaz Festivali’nde sevenleriyle buluştu.

Dünyaca ünlü sanatçı Manu Chao, Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Kalamış Yaz Festivali’nde sahne aldı. Manu Chao’nun Kalamış’ta gerçektirdiği konserin biletleri satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükenmişti. Fransız dünya müziği grubu Mano Negra'nın kurucusu olan Manu Chao, 10 yıllık aradan sonra Kalamış Yaz Festivali için İstanbul’a geldi.  Son yıllarda dünyanın birçok ülkesinden gelen konser tekliflerini geri çeviren ünlü sanatçı, Kalamış Yaz Festivali’nde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı’da izleyiciler arasındaki yerini aldı.

Fransızca, İngilizce, İspanyolca…

Mano Negra'nın 1994'te dağılmasının ardından kariyerine solo olarak devam eden Manu Chao, 1999'da yayınladığı ilk solo albümü Clandestino ile büyük beğeni kazandı. Solo kariyerinde 6 albüme imza atan sanatçı, repertuarındaki eserleri Fransızca, İngilizce, İspanyolca, Arapça, Yunanca, Katalanca ve Galiçyaca dillerinde seslendiriyor. Farklı sanatçılarla önemli projelerde yer alan sanatçı, kariyeri boyunca sermaye karşıtı duruşuyla uluslararası müzik camiasının önemli figürlerinden biri haline geldi.

Festival, 10 Eylül’e kadar sürecek

Kadıköy Belediyesi’nin 7 Temmuz’da Kalamış Atatürk Parkı’nda başlattığı Kalamış Yaz Festivali 10 Eylül’e kadar devam edecek. Kalamış’ta festival coşkusu, birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı konserler ve sinema tarihine damgasını vuran çok özel filmlerle tüm hızıyla devam ediyor.

zftrwp4jqmq1t08sh5wvxalc.jpg

1ovjmr6sbtyxyeofck2ahtrl.jpg

4ewurye0av3xIutnfnbmfs61.jpg

g8qlzs6cwb7upkdhwrvyyjm3.jpg

wrhgemogljutn19wjcxo03dd.jpg

y6hIlktgg4hmxkryqvvza71c.jpg

fsrfcvudt9repc4Iwljla6si.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.