Kadıköy Belediyesinden 23 Noktaya Elektrikli Şarj İstasyonu

Kadıköy Belediyesinden 23 Noktaya Elektrikli Şarj İstasyonu

Kadıköy Belediyesi, günümüzde kullanımı giderek artmaya başlayan elektrikli otomobiller için ilçenin 23 noktasına şarj istasyonu kurmak için çalışmalara başladı.

Gelişen teknoloji ile birlikte elektrikli araç kullanım oranının ülke genelinde hızla artması nedeniyle harekete geçen Kadıköy Belediyesi, kentte bu yöndeki altyapıyı güçlendirmeye yönelik çalışma başlattı. Kadıköy Belediyesi, Kadıköy’ün 23 noktasına elektrikli şarj istasyonu tesis etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 18 noktada fizibilite çalışmaları tamamlanmış ve 5 tanesinin de alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Çok yakında aktif hâle gelecek elektrikli şarj istasyonları Fenerbahçe Khalkedon, Moda İDEA, Evlendirme Dairesi,  Alan Kadıköy ve Caddebostan Kültür Merkezi’nde olacak. 

Kadıköy Belediye Başkanı Av.Şerdil Dara Odabaşı günümüzde kullanımı giderek artan ve çevre dostu elektrikli araçlarla ilgili; “Düşük karbonlu ulaşım ağının geliştirilmesi ve kentimizde elektrikli araç kullanımını teşvik amacıyla kurum bina ve tesislerimizde, elektrikli araçların şarj edilebileceği yaygın bir şarj istasyonları ağı kurulması çalışmaları kapsamında uygulamalarımıza başladık.  4 Ekim 2023 tarihinde WATT e-şarj firması ile Belediyemiz arasında imzalanan protokol ile 18 noktada fizibilite çalışmamız tamamlandı ve bunlardan öncelikli olarak  5 tanesinde alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Çok yakında aktif hâle gelecek elektrikli şarj istasyonlarımızı görebileceksiniz. Bu sayede; daha temiz, daha yeşil ve daha adil bir yaşam için geliştirdiğimiz politikalarımızla sadece bugünün değil, aynı zamanda geleceğin Kadıköyünü inşa ediyoruz” dedi.

Ih4leemvry7kdc906vxotwij.jpg

qcn6kuws1g3v2rgtpue5fkb8.jpg

2rijqhv67fdsunsz531brlwz.jpg

v3bfbw8eqlrjcp1r0do4zvhs.jpg

nr4hgtfdpjjk1nqIudc8sfzb.jpg

lsuqhozdytxtnkawfgjhrnzr.jpg

tjgjuskbzl3p68eann90wcIy.jpg

Iqjzmbqcep4lawpofikuns1w.jpg

7hlpc54y9oaibxykfvqqdusl.jpg

hnny4ms5wkq8bjxabrgvdkfg.jpg

zvm58ukdhld1ejqzouqjhbw7.jpg

aei8xc4y1rIhjzkhln0yt2gu.jpg

irkgldbaxpqvsa4lky7otcju.jpg

melnkt3ictgcopmya4zxzu0d.jpg

plmesaq8tvxqblcf62zjknr1.jpg

zhxuI3lcpdlb7mgqkoy2jct9.jpg

syf6kubkobptxeclzmxrhipd.jpg

57rbd1znlv4csqekont0byms.jpg

3grcpl5hwhykukdbbic9mlpe.jpg

hntmqeg8q7f12fpkvagdo3w0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.