Jokey Gökhan Kocakaya, apranti kursiyerlerle buluştu

Jokey Gökhan Kocakaya, apranti kursiyerlerle buluştu

Gökhan Kocakaya, kursiyerlerle gerçekleştirdiği galop çalışmasının ardından Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi'nde düzenlenen söyleşide, jokeylik mesleğine ilişkin bilgi ve tecrübelerini genç adaylarla paylaştı.

Jokeyliğin iki canlının birlikte gerçekleştirdiği bir spor dalı olduğuna dikkat çeken başarılı jokey, bu nedenle atları hissetmenin ve davranışlarını doğru şekilde gözlemlemenin büyük önem taşıdığını ifade etti. Kocakaya ayrıca kursiyerlere kendilerini sürekli geliştirmelerini, İngilizce öğrenmelerini, disiplinden ödün vermeyerek sabırlı ve özverili şekilde çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Kursiyerlerin biniş stillerini ve at üzerindeki duruşlarını genel olarak beğendiğini ifade eden Kocakaya, "Öğrenciler burada çok iyi eğitmenlerle çalışıyor. Fiziki ve mental açıdan son derece faydalı eğitimler alıyorlar. Bence eğitim merkezimiz dünyadaki yarış okullarına göre en iyilerden biri ve bu nedenle kursiyerlerin çok şanslı olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kursiyerlere yurt dışındaki koşuları takip ederek, yeniliklere ve bilgiye açık olmaları konusunda da tavsiyelerde bulunan Gökhan Kocakaya, farklı ülkelerdeki biniş stillerinde yaşanan değişimleri yakından izlemelerinin kendilerine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Söyleşi, kursiyerlerin sorularının yanıtlanmasının ardından gerçekleştirilen fotoğraf çekimiyle sona erdi.

6jkohkwlbtzu9y20feuwp1ox.jpg

dic0lkbjgvjrc97hem6yrxwy.jpg

hfIndz0ivr2y5bseag8qjw4v.jpg

bxjhg4zwwIeikr7aqa52mcvm.jpg

ywo78wjvgitIdjxnlgxtmfkh.jpg

dayvw4syvpjfuxhrewnxktqz.jpg

Kaynak:İSTANBUL SES

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici ifadeler veya imalar ile inançlara yönelik saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.