İstanbul’da Online Pasta Siparişinin Yeni Adresi

İstanbul’da Online Pasta Siparişinin Yeni Adresi

Ankara’nın önde gelen pastane markalarından olan Liva Pastacılık, kaliteli üretime sahip pasta ve tatlıları ile İstanbul’da hizmete açıldı.

Liva ile şeker hamurlu ve yaş pasta siparişi İstanbul’daki Anadolu ve Avrupa yakası lokasyonları kapsayacak şekilde pasta hizmetini kapınıza getiriyor.

Online Sipariş ile Kapıda Taptaze Pasta ve Tatlılar Sizinle

Liva Pastacılık, online sipariş aracılığıyla hızlıca pasta ve tatlı siparişi vermenizi sağlıyor. Marka, Ankara’daki başarılı online sipariş tecrübesini İstanbul’a da taşıyarak taze ve kaliteli pastane ürünlerine ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Birbirinden çeşit ve farklı tasarımlara sahip pastalar ile birlikte geleneksel Türk tatlılarını barındıran şerbetli tatlılar da sipariş verilen ürünler arasında yer alıyor.

 

Özel ve anlamlı günlere lezzet katan hediyelik çikolatalar ve ikramlıklar da web sitesi üzerinden siparişi açılıyor. Taze ve lezzetli pasta ürün segmentine sahip Liva Pastacılık, sipariş takip sistemini de devreye sokarak siparişinizi anlık takip etmenizi sağlıyor. Web sitesi üzerinden yaş pasta, özel gün pastaları, çikolatalı ve şerbetli tatlılar, börek çeşitleri ve hediyelik çikolataları sipariş vermek mümkün oluyor.

Online Pasta Siparişi Doğum Günü Pastanız Hazır

Markanın öne çıkan yaş ve doğum günü pastaları, farklı model ve tasarım özelliklerini içeriyor. Web sitesi üzerinden kolaylıkla sipariş oluşturarak istenilen tasarım ve lezzette doğum günü pastası verilebiliyor. Çocuklara, gençlere ve yetişkinliklere özel hazırlanan tasarımlı ve daha sade pastalar, doğum günü için alternatiflere yönelmenizi kolaylaştırıyor. Yazılı ve yaşa özel numaralı pastalar ile birlikte cinsiyete, mesleğe ve söz-nişan organizasyonuna göre farklı pasta modelleri sizi karşılıyor.

 

Çocuklar için karakter ve süper kahraman temalı pastalar da doğum günü kutlaması için tercih edilen modeller arasında bulunuyor. Elsalı, Spidermanlı, deniz kızı, Barbie, Mickey Mouse, Niloya gibi farklı karakterli pasta modelleri bulunuyor. Yazılı doğum günü pastaları ise 7’den 70’e herkesin tercih edebileceği yaşa ve duruma özel mesajları içeriyor. Doğum gününde yaş pastadan vazgeçemeyenler için ise çikolatalı, meyveli, oreolu, profiterollü, balkabaklı, krokanlı ve cheesecakeli pastalar sunuluyor. Marka, verdiği tüm hizmetler ile Ankara’dan sonra İstanbul’un da önde gelen pastane markalarından biri olmayı hedefliyor. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.