İSTANBUL'DA MİLLİ MAÇ HEYECANI DEV EKRANLARDAN İZLENDİ

İSTANBUL'DA MİLLİ MAÇ HEYECANI DEV EKRANLARDAN İZLENDİ

İstanbul'da vatandaşlar, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Gürcistan ile oynadığı ilk maçın heyecanını belediyelerin kentin çeşitli meydanlarına kurduğu dev ekranlardan takip etti.

 İstanbul'da, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Gürcistan ile oynadığı ilk maçı izlemek için belediyeler tarafından çeşitli meydanlara dev ekranlar kuruldu. A Milli Takım, maçı 3-1 kazanarak gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj elde etti. 

Maç, Almanya'da gerçekleştirilen Euro 2024'ün ilk karşılaşmasıydı ve İstanbul'da Sarıyer, Beyoğlu ve Ataşehir gibi birçok yerde dev ekranlar kurularak yurttaşlara izletildi. Ataşehir Belediyesi, "Sandalyeni kap gel" etkinliği düzenleyerek yurttaşların maçları izlemeleri için alan oluşturdu. Maçı izleyen yurttaşlar, atmosferden ve organizasyondan memnun olduklarını dile getirdiler. Maçı Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle kazanan Türkiye, ikinci maçında Portekiz ile karşılaşacak. Gürcistan ise Çekya ile oynayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.