İstanbul’da Banka Aracının Tramvay Hattına Girmesi Ulaşımı Aksattı

İstanbul’da Banka Aracının Tramvay Hattına Girmesi Ulaşımı Aksattı

YKS sınav saatinden önce bir banka aracının hatta izinsiz girmesi nedeniyle İstanbul'da T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda ulaşım yaklaşık 1 saat boyunca gerçekleştirilemedi.

YKS sınav saatinden önce, İstanbul'da T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'na izinsiz giren bir banka aracı nedeniyle ulaşım yaklaşık 1 saat boyunca kesildi. Metro İstanbul, olayla ilgili yaptığı açıklamada gençlere ve ailelerine üzüntülerini ileterek, izinsiz giren araç hakkında hukuki sürecin başlatılacağını belirtti.

Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, tramvay hattına UKOME kararıyla belirlenen araçlar dışında araç girmesinin yasak olduğu vurgulandı. Olay nedeniyle 58 dakika boyunca Yusufpaşa-Beyazıt istasyonları arasında seferlerin yapılamadığı belirtildi. 

Açıklamada ayrıca, sınav saati başlangıcına kadar izinsiz giren araçlarla ilgili yasal işlemlerin başlatılacağı ve UKOME kararı ile hatta giriş izni olan araçların da tramvay hatlarını kullanmaması gerektiği önemle hatırlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.